Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofil férfinek hogy van...

Pedofil férfinek hogy van képe beperelni engem becsületsértés, rágalmazás miatt?

Figyelt kérdés

A csávó 35 éves és gimis lányokat kerülget, azokkal próbál ismerkedni, én megosztottam facen hogy ezt műveli és le is írtam hogy vigyázzanak ezzel a pedofillal. A nyomorult meg feljelentett rágalmazás, becsületsértés miatt.

Hol élünk basszus??? Mit képzel ez? Miféle beteg világ ez?

2024. máj. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
64%

"Nem légből kapott teóriák. Volt olyan esetleírás a médiában olyen 2019 körül, hogy egy gyereket pár rossz jegyei miatt kezdtek ki a tanára általi bejelentés alapján. Most el tudod képzelni, hogy ha pl. egy gimist ilyenért megpiszkálnak, holott nem kötelező gimnáziumot végezni, ha valaki gyengébb képességű akkor át lehet menni szakközépbe, akkor el tudod képzelni, hogy egy ilyen esetből ahol pl. a lány 15 éves a férfi meg 35 akkor abból nem fognak ügyet csinálni, hogy ha a tudomásukra jut?"

Persze, hogy el, hiszen a két eset semmilyen szempontból nem analóg.

2024. máj. 22. 09:49
 52/66 anonim ***** válasza:
32%

A 35 éves úriember a legmegvezethetőbb korosztályból módszeresen kiszemezgeti a "zsengéjét" csupán alkalmi örömszerzésből, mindezt törvényesen.

Nekem ez jön le a leírás alapján. A férfi valóban nem nevezhető pedofilnak,ez tény (valószínű, nem is az) , de én mégis a kérdező mellett foglalok állást. Itt pedig a sok "törvénytisztelő" hozzászólónak üzenem: a törvények szerint:

"2012-ben módosították úgy a Büntető Törvénykönyvet, hogy egy 12 éves gyerek beleegyezéses szexuális kapcsolatot létesíthet egy másik, 18 évnél nem idősebb fiatallal – addig 14 év volt ez a határ."

szóval, egy 12 éves kislánnyal egy 17.9 éves fiú legálisan létesíthet szexuális kapcsolatot, amennyiben sikeresen "elcsavarta annak fejét" elcsábította...

Szóval, Nektek akármit beleírnak a §-ba, akkor az már elfogadott.

Ezek szerint, csak nekem tűnik úgy, hogy egyre lejjebb süllyednek ezek a dolgok, mint a korhatár is. A piros a kedvencem :D

2024. máj. 22. 12:07
 53/66 anonim ***** válasza:
63%

"Szóval, Nektek akármit beleírnak a §-ba, akkor az már elfogadott."

Nem, viszont jogos. A kérdező pedig pont a jogosságról írt ki kérdést, és a leírt esetben az említett férfi viselkedésében semmi jogtalan nem volt, a kérdezőében viszont igen.

2024. máj. 22. 12:18
 54/66 anonim ***** válasza:
58%

Nem elfogadott, hanem törvényes.

Szerintem éppen ezért álságos a Fidesz nagy gyerekvédelmi politikája. Míg mindent megtesz a melegek lejáratásáért, hogy és így kvázi bullying parancsot adnak meleg, vagy leszbikus gyerekek ellen, akár öngyilkosságba is kergetve őket, mert megtagadják tőlük a segítséget... - erre tudtak koncentrálni, de arra már nem, hogy pl. 14 évről megváltoztassák a beleegyezési korhatárt. Csak mert nálunk a legalacsonyabb az egész Európában - talán egy-két országgal vagyunk holtversenyben, de egyáltalán nem ez a jellemző. Mégis a gyermekvédelemről van szó, Orbán nyugattal kapcsolatosan csak hazugságot vagy hülyeséget terjeszt.

2024. máj. 22. 12:34
 55/66 anonim ***** válasza:
18%
Gyanítom, pont azért nem változtatnák ezt a korhatárt, mert - különösen egy bizonyos réteg esetében - annyira gyakori hogy ebben a korban már fűvel-fával csinálják, hogy nem bírná a rendszer, annyi embert kéne előállítani és lecsukni...
2024. máj. 22. 12:40
 56/66 anonim ***** válasza:
84%

55:

Igen, és erre az a megoldás, hogy megváltoztatjuk a törvényeket, úgy-e?

Ha a rendszer nem bír a birtokháborítás és lopás elkövetőivel sem majd, akkor megint változtatunk a törvényeken? Benned egy jogalkotó veszett el...

2024. máj. 22. 13:54
 57/66 anonim ***** válasza:
57%

55:

már a Kádár rendszerben is 14 év volt a korhatár.

2024. máj. 22. 13:59
 58/66 anonim ***** válasza:
60%

57:

Akkor olvasd el amit az 52-ben írtam. 12 évessel egy 17.9 éves büntetlenül létesíthet sz.kapcsolatot...tudtommal. És mindezt egy bizonyos réteg felzárkóztatásának érdekében :D

2024. máj. 22. 14:10
 59/66 anonim ***** válasza:
74%

58:

nem neked írtam.

de egyébként ha már ennyire belemegyünk, akkor azt is tegyük hozzá, hogy a Fidesz elött magánvádas volt a dolog, ami azt jelentette, hogy ha apuci és anyuci áldását adta a dologra, akkor a rendőrség nem igazán tudott mit csinálni, akkor sem ha egy 70 éves kefélgetett egy 8 évest, ami az én meglátásom szerint, lényegesen jobban szolgája az általad emlegetett réteg érdekeit, mint az, hogy a Fidesz megengedte 12 éves kortól 18 év alattinak, ellenben közvádassá tette a dolgot.

2024. máj. 22. 14:25
 60/66 anonim ***** válasza:
60%

Értem. Akkor ennek vonzata lett az is, hogy amelyik szülő 12 éves gyermekét sz. kapcsolatba viszi egy 17 éves, akkor ott a szülő magánvádas eljárás keretében sem tehet semmit stb? Ha én ellenzem a 14 éves lányom "kapcsolatát" egy 35 évessel, akkor semmi lehetőségem sincs ezt jogilag megakadályozni?

Amúgy tudnál erről esetleg valamiféle linket küldeni?

2024. máj. 22. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!