Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofil férfinek hogy van...

Pedofil férfinek hogy van képe beperelni engem becsületsértés, rágalmazás miatt?

Figyelt kérdés

A csávó 35 éves és gimis lányokat kerülget, azokkal próbál ismerkedni, én megosztottam facen hogy ezt műveli és le is írtam hogy vigyázzanak ezzel a pedofillal. A nyomorult meg feljelentett rágalmazás, becsületsértés miatt.

Hol élünk basszus??? Mit képzel ez? Miféle beteg világ ez?

máj. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
85%
Ezek szerint csak légbőlkapott teóriákat lobogtatsz, minden alap vagy példa nélkül?
máj. 21. 22:56
 42/66 anonim ***** válasza:
78%
#37, ha nem tudod, mi az a szubszidiárius, nem szégyen, csak ciki, ha értelmetlenül használod.
máj. 21. 22:59
 43/66 árokpart ***** válasza:
24%
41-es Nem légből kapott teóriák. Volt olyan esetleírás a médiában olyen 2019 körül, hogy egy gyereket pár rossz jegyei miatt kezdtek ki a tanára általi bejelentés alapján. Most el tudod képzelni, hogy ha pl. egy gimist ilyenért megpiszkálnak, holott nem kötelező gimnáziumot végezni, ha valaki gyengébb képességű akkor át lehet menni szakközépbe, akkor el tudod képzelni, hogy egy ilyen esetből ahol pl. a lány 15 éves a férfi meg 35 akkor abból nem fognak ügyet csinálni, hogy ha a tudomásukra jut? A fent említett esetnél pl. a srác nagy nehezen átment szakközépsuliba mire végre leszálltak róla. Holott pl. a 90-es években ilyen miatt fel sem merült , hogy viszgálódni kellene. Ez csak egy eset volt a sok közül.
máj. 21. 23:16
 44/66 árokpart ***** válasza:
17%
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem olyan egyszerű dolog ez a való élet pedigteljesen más. A kérdező kérdése alapján sem tudunk részleteket, hogy mi alapján jutott egy ilyen megállapításra és miből gondolta, hogy az az ember valójában tényleg rossz szándékkal volt e ott ahol volt. Kár ebből ekkora ügyet csinálni egy fórumon a részletek ismerete nélkül.
máj. 21. 23:20
 45/66 árokpart ***** válasza:
28%
Egyébként nem hinném, hogy bárki akinek van egy 15 éves lánya örülne ha egy 35 éves férfi próbálna neki udvarolni. Nem hiszem el, hogy ezt bárki helyénvalónak találja. Apja lehetne könyörgöm.
máj. 21. 23:23
 46/66 árokpart ***** válasza:
28%
Az meg a másik, hogy ha már netán kapcsolatot létesít vele akkor már egyből rá van bízva mivel ,hogy ugye kapcsolat és mivel a törvény szerint a rábízott kiskorúról van szó és a rábízott kiskorú testi és lelki épségét veszélyezteti így már egyből egészen más a helyzet. Ugyanis 35 évesen tudnia kell, hogy ez a gyereknek mit okozhat.
máj. 21. 23:29
 47/66 árokpart ***** válasza:
28%
4-es A kollégák bizony ezt másképpen látják szerencsére.
máj. 21. 23:39
 48/66 bazaltkaroly ***** válasza:

Néhány országban ezt úgy szokták megoldani, hogy a gyereknél elrejtenek a mikrofont, és messziről felveszik videóval, hogy perverzkedik, utána rendőrség.

Egyébként nálunk tíz éve volt egy ilyen eset. Molesztálót raktak ki Facebookra, de előtte kamu felhasználót csináltak, és VPN-el tették fel, hogy ne lehessen visszakeresni, de csak óvatosan, mert ha tévesen vádolsz meg valakit, akkor tönkreteheted az életét.

máj. 22. 09:42
 49/66 gabor49 ***** válasza:
69%
mert rágalmaztad és megerdemled hogy beperelt mivel pedofilok nem gimis csajokra hajtanak megis nyeri a pert majd fizethetsz
máj. 22. 09:45
 50/66 bazaltkaroly ***** válasza:
82%

Amúgy meg ha valótlant állítottál, akkor jogosan perel be.

Ha engem kirakna valaki az internetre, hogy pedofil vagyok, akkor a földet is kiperelném a lába alól, és a médiának is leadnám a történetet.

máj. 22. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!