Fizetési meghagyás miatt per?
A volt szomszédom állítása szerint miattam adta el a lakását, mert nem bírta elviselni azt, ahogy élünk.
Tudni kell, hogy ők kertes házból költöztek panelba és nem csak velünk volt problémája.
Beadott a közjegyzőnél egy fizetési meghagyást, mert a lakás eladásának költségeit (ingatlanos, stb.) rajtam akarja bevasalni. Ilyen esetben mit tudok tenni azon kívül, hogy nyilván elutasítottam a követelést?
Fel fogják dobni, hogy miért nem szólt a rendőrségnek, amikor a szomszédod volt. Valószínűleg eddig fog menni a vita, onnantól meg már nem veszik komolyan.
A többi szomszéd mit vélekedik? Ha kell, akkor őket is meg lehet kérdezni, és ha azt mondják, hogy nincs veled semmi baj, akkor végképp nem kel félni. Sőt, ha a szomszéd volt a kibírhatatlan, akkor ők is igazolhatják, hogy ki a bajkeverő.
Gond akkor van kérdező, ha a szomszéd jogász, vagy van unatkozó ügyvédhaver...
Mert akkor elhúzódik a végtelenségig, a szomszédod meg csak jól jöhet ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!