Pótdíj miatt kaptam egy fizetési meghagyást, amelynek ellent mondtam elévülésre hivatkozva. Perré alakult és idézést kaptam a helyi járásbíróságtól. Ha pert vesztek mennyit tudnak behajtani? Valaki járt már így?
Nagyon jól tetted, meg kell fngatni az összes ilyen uzsorást!
Nekem ennyi eszem már nem volt, más ügy miatt ugyan, de egy kb 18 ezres bírság miatt 68 ezret fizettem be.
Na majd legközelebb...
Méltányosságot kérhetsz, részletfizetést, de a bíróságoknak nem nagyon érdeke a pénzbehajtás, nekem egy rendőrségi ügyet simán elkaszált a rendőrség kárára.(a fakabát összevissza firkálta a csekket, ezért a bíróságon kiröhögték.:) )
Tudom ez nagyon off, de én furcsának tartom az embereket.
Kaptál pótdíjról egy meghagyást, aminél te elévülésre hivatkozol. Nem arra, hogy az a cselekmény nem történt meg, nem te voltál vagy bármi, hanem elévülésre. :D
Szóval akkor áll a dolog, mert te voltál a hunyó, de befizetni azt már... :D
Ilyenkor sértő megkérdezni, hogy a gerinceddel minden rendben? :D
Szóval megbüntettek, te nem fizettél és most elévülésre hivatkozva próbálsz meg kibújni a fizetés alól (vagy csak nem tudsz egyértelműen fogalmazni). :)
Majd azért tájékoztass minket mi volt a bíróságon, sok pótdíjas kérdés van, talán a te eseted után már okosabbak leszünk és hasznosabb válaszokat adunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!