Lehet annak jó vége rám nézve, ha ki nem fizetett pénz miatt közjegyzői fizetési meghagyást indítok? Ebből a cég nem tud kitáncolni, vagy fizet vagy per lesz belőle-ezzel én csak rosszul járhatok?
A fizetési meghagyás lényege hogy a cég vagy helyben hagyja ami benne van (elismeri) de akkor fizetnie kell, vagy nem ismeri el (ellentmond) de akkor automatikusan perré alakul.
És az már bíróság. Szóval ezzel lépéskényszerbe hozom a céget mert vagy fizet vagy per.
Ezt már nem tudja egy vállrándítással lerázni magáról mint engem, amikor 1000x szóltam az elmaradt pénz miatt.
Csak kérdés ezzel én végső soron jól járok-e? Ha így sarokba küldöm a céget, akkor lehet fizet (inkább fizet mint bevállalja a pert) és aztán engem majd valami indokkal kirúg?
Szóval nyerni én végső soron nem nyerhetek?
Alapítványi iskola. Egyébként meg hamisít egy bérjegyzéket, ahogy szokott:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1116..
Egyébként meg olyan nagyon rosszul már nem járhatsz, hiszen ki akar rúgni a vén alkesz főnök, mert fizetésemelést mertél kérni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ha munkabérrel tartozik Neked, akkor miért közjegyzőhöz akarsz menni?
Kormányhivatalokban találod a munkaügyi felügyelőséget/hatóságot, ők az illetékesek ilyen ügyben.
Minden más csak utána jön.
"Kormányhivatalokban találod a munkaügyi felügyelőséget/hatóságot, ők az illetékesek ilyen ügyben."
Az egy VICC. abból 10 év alatt se lesz semmi. A közjegyző bocsesz, annak van egy belátható 20 napos határideje, vagy fizet,. de 20 napon belül, vagy akkor a 21. napon indul a per.
Na az igen.
A munkaügyi felügyeletből 10 év alatt se lesz semmi.
"A munkaügyi felügyeletből 10 év alatt se lesz semmi."
Nekem erről más tapasztalataim vannak. Sokat segítettek, nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!