Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy komment alapján van jogom...

Egy komment alapján van jogom valakit börtönbe záratni?

Figyelt kérdés

A fiam csinált egy autóbalesetet, a kanyarban előzött 70-es táblánál elvileg 130-al és belement a szembejövő autóba, mindketten sajnos életveszélyes állapotban vannak a kórházban.

Mivel kis városról van szó hamar terjednek a hírek, pláne, ha a vétlen sofőr fia egy befolyásos ember… megjelölte a gyermekem a kommentben, hogy reméli, hogy túléli, mert saját maga akar gondoskodni arról, hogy tönkreteszi az életét, és ha csak úgy meghalna a kórházban, az nem lenne neki elég elégtétel, mert Ő látni akarja ahogy magába roskadva tehetetlenül sír.

Persze érkeztek erre a kommentek, hogy ilyet nem írhat, én is reagáltam rá, de csak jobban felhergelte magát, hogy érezni akarja a fiam vérét a kezén, meg én ne pofázzak neki mert el lesz perelve az összes vagyonunk, a munkahelyemről eltávolíttat minket és csövesek leszünk.

Nem tudok sok mindent a gyerekéről, a szomszédom annyit mondott, hogy Pesten lakó befolyásos ember.

Ilyen kommentekkel ha bemegyek a rendőrségre akkor mit tudnék elérni?

márc. 15. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg se kocsim, se közösségi médiám, ha nektek se lenne, nem lett volna se baleset, se komment.
márc. 15. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

11 -es!

Te meg egy idióta vagy!

márc. 15. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindennapi önigazolás az kell, bezzeg ÉN...
márc. 15. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amire készülnötök kell: büntetőper, polgári per (kártérítés, amiben benne van az autó kárától kezdve az orvosi költségen át minden, de talán még a bérével kapcsolatosan is valami, ezt nem tudom, sérelmi díj...)

Hogy ezt megtegyék, nem kell semmilyen befolyás, te is megtehetnéd, és megkapnád, ha veled csinálnák ezt.

Szóval spóroljatok, és én a helyedben nem pereskednék ilyen marhaság miatt, hanem eléállnék, és bocsánatot kérnék a fiam nevében.

De úgy látom, hogy nem esett messze az alma a fájától.

márc. 16. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Előzőt kiegészíteném azzal, hogy én a komment alatt inkább bocsánatot kérnék, együttérzést fejeznék ki, de ha elkezdenék izmozni, feljelentgetni, pereskedni, akkor egy percig sem csodálkozhatnék azon, hogy még inkább kivívnám minden rosszindulatát, és ingem-gatyám rámenne a kártérítésre, perre, és a többi dologra, és a stresszről nem is beszélek.
márc. 16. 09:05
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Hát reméljük te fiad kerül vagy 20 évre börtönbe ha már ilyen felelőtlen hüle már bocs. Kanyarban előzni...Reméljük a karma dolgozik és soha többé nem lesz képes vezetni.

Te meg inkább ásd el magad amiért ilyen gyereket neveltél, aki lehet gyilkolt, és ne azon pattogj hogy más bántja (jogosan) az édes kis porontyodat.

Ha az én gyerekemmel tette volna ezt a kölyköd, én is hasonlóakat írnék elhiheted.

márc. 17. 06:45
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
De csak akkor ha a te angyalbögyörőddel lesz egy cellában:-D
márc. 17. 06:50
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, esetleg már megpróbáltál bocsánatot kérni, sajnálatodat kifejezni? Ja azt nem. Pedig a te kölköd a felelős. Ha nem raktál volna mindent a segge alá, akkor nem lett volna gond. És én is remélem, hogy túléli, és felelősségre vonják, és inge gatyája rámegy az egészre. Remélem, hogy jó ügyvédet fogadnak. Ha a kedves kölköd meg felépül, soha többé ne engedd, hogy vezessen és piáljon, drogozzon, mert az az érzésem, hogy nem volt józan, persze vannak, akik józanon is ilyen hülyék.
márc. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!