Jogosan feljelenthetnek ezért? Mire számíthatok?
A történet a következő:
Panelban lakunk albérletben, és ágyipoloskás a lakásunk. Mielőtt beköltöztünk erről semmit sem tudtunk, hogy ez pl. már régebb óta fennálló probléma az épületben. Elkezdtek csipkedni minket, szóltunk a tulajnak aki hívott írtót. Az írtó már 4x volt kint, mindig kb csak 2 hétig van eredménye az írtásnak aztán visszatérnek. A tulaj az utolsónál beszélt a közösképviselővel, mi meg a szomszédokkal. Kiderült, hogy a felettünk lakóknál van a gócpont. Nemrég, a területi Facebook csoportban volt egy kérdés, hogy igaz-e hogy a környéken elszaporodtak-e az ágyi poloskák. Kommenteltem számmal és emelettel hogy igen, és emellett megírtam hogy tehetetlenek vagyunk mert a felettünk lévők lakástulajok, nem akarnak írtatni sem, mi meg bérlők akik így megszívjuk így is úgy is. Ma hívott párom, hogy amíg nem voltam otthon lejött a szomszéd (ezt este) és feljelentéssel fenyegetőzik, a kommentem miatt. A kommentet már délelőtt letöröltem, mert sok személyes dolgot írtam bele. (nem személyeskedést írtam, tehát nem beszóltam vagy sértegettem, hanem magunkról írtam személyes dolgokat.)
Nem lenne belőle gond, azaz jogilag semmi bajon nem lenne.
Gázosítani kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!