Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogosan feljelenthetnek...

Jogosan feljelenthetnek ezért? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Panelban lakunk albérletben, és ágyipoloskás a lakásunk. Mielőtt beköltöztünk erről semmit sem tudtunk, hogy ez pl. már régebb óta fennálló probléma az épületben. Elkezdtek csipkedni minket, szóltunk a tulajnak aki hívott írtót. Az írtó már 4x volt kint, mindig kb csak 2 hétig van eredménye az írtásnak aztán visszatérnek. A tulaj az utolsónál beszélt a közösképviselővel, mi meg a szomszédokkal. Kiderült, hogy a felettünk lakóknál van a gócpont. Nemrég, a területi Facebook csoportban volt egy kérdés, hogy igaz-e hogy a környéken elszaporodtak-e az ágyi poloskák. Kommenteltem számmal és emelettel hogy igen, és emellett megírtam hogy tehetetlenek vagyunk mert a felettünk lévők lakástulajok, nem akarnak írtatni sem, mi meg bérlők akik így megszívjuk így is úgy is. Ma hívott párom, hogy amíg nem voltam otthon lejött a szomszéd (ezt este) és feljelentéssel fenyegetőzik, a kommentem miatt. A kommentet már délelőtt letöröltem, mert sok személyes dolgot írtam bele. (nem személyeskedést írtam, tehát nem beszóltam vagy sértegettem, hanem magunkról írtam személyes dolgokat.)

2022. febr. 23. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lenne belőle gond, azaz jogilag semmi bajon nem lenne.

Gázosítani kellene.

2022. febr. 24. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi a francért nem költöztök el? A tulaj átbæszott titeket
2022. febr. 25. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Mert olyan egyszerű költözgetni egyik napról a másikra mi?? Költözz el te!
2022. febr. 25. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:
De, olyan egyszerű, sőt, még kártérítést is kérhetnek
2022. febr. 25. 06:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!