Ha facebookon "genetikai hulladék szarnak" neveznek az már becsületsértés?
Mehetsz a rendőrségre, csak épp egy hangos röhögéssel vagy egy udvarias, fejcsóváló félmosollyal elküldenek a fszba.
Az internet ilyen, ne legyél snowflake. Vagy ha nagyon nem bírod elviselni, akkor nem kell számítózni.
Én, hogy múltkor egy elég húzós csalássorozatot akartam feljelenteni(gépjárművekkel kapcsolatos), kb 3 órát várakoztattak a bejáratnál a rendőrségen(VI. ker.), végül elmentem, azóta se tettem feljelentést. A telefontanu meg kb le se szrt.
Szóval megpróbálhatod. :D
Nekem úgy jött le, hogy privátban írták neki ezt és nem "Nagy nyilvánosság előtt".
Ez tetszik.
Valakit "genetikai hulladék szarnak" neveznek egy közösségi oldalon és nem csak simán besértődik vagy visszavág, belép egy másik oldalra és ott is megmutatja, hogy 'látjátok, én genetikai hulladék szar vagyok mások szerint'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!