Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak engem zavar, hogy manapsá...

Gergelice16 kérdése:

Csak engem zavar, hogy manapság már próbálják elmosni a férfiak és nők közötti határokat?

Figyelt kérdés
Múltkor olvastam egy olyan férfiről, aki terhes akar lenni. Miért? Miért vágynak ilyenekre az emberek? Miért nem tudják elfogadni, hogy férfiak és nők vagyunk? Nem gondoljátok, hogy átestünk a ló túloldalára a liberalizmusban?

febr. 20. 09:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

De ha ő "A" és "B" akar lenni, akkor ez nem pont azt jelenti, hogy "A" és "B" nem ugyanolyan/ugyanaz? :D

Milyen határ elmosásról beszélsz te? Vagy sokat voltál együtt Thaiföldön ladyboy "örömlányokkal", s belőlük indulsz ki? :D

febr. 20. 10:51
 22/32 anonim ***** válasza:
85%

Agyilag beteg vagy, hogy 100 millió emberből pont ezt az egy példát veszed alapul. Ennyi erővel minden más szélsőséget és például vehetnél, hogy mindenki cigányt ver, székházakat gyújtogat, mindenki gyerekeket rabol és erőszakol, stb.

Ne az emberek 0.001%-a érdekeljen.

febr. 20. 10:56
 23/32 A kérdező kommentje:
Agyilag beteg vagyok, mert zavar valami, és érdekel, hogy mások mit gondolnak róla? Csak azért mert névtelenül írhatsz itt, az nem azt jelenti, hogy bármit leírhatsz, és a tiszteletnek a legkisebb magvát is eldobod. Ez akkor is igaz, ha ellenszenvesnek találsz engem.
febr. 20. 11:08
 24/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy egyedul sokan gondoljak igy, kiveve a radikalis feministak, meg a normalis nok egy kis resze amibol jon 2 - 3 gyerek a GYED-re, csak aztan jon egy valas mert a ferfi "nem csinal semmit otthon", ebbol veszekedes, kotoszkodes es mar nem is arrol szol, hogy kozos haztartas, hanem pitianer dolgokrol.
febr. 20. 11:12
 25/32 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok radikális feminista, csak rohadtul nem érdekel és nem foglalkozok azzal, hogy ki miként gondol magáról. Én a saját dolgaimmal foglalkozok és elfogadom azt, hogy más mást gondol mint én, mivel az én életemre ez semmilyen hatással sincs.

Felőlem nyugodtan lehet bárki pillangókisasszony, engem nem bánt vele és, ha ettől több boldogabb ember él a bolygón, nem én leszek az, aki ez ellen tesz.

febr. 20. 11:15
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
a 2 - 3 GYED meg amugy kb 6 - 8 ev szunet anyukanak a munkabol, es elvarja, hogy ugy foglakozzon idoben s minosegben a kicsivel, mint o, mert o is akar pihenni ugy, hogy a 24 orabol a baba 14 - 18 orat alszik nappal is, ejszaka is. Csak alszik 2 - 3 orat igy ugy. Addig apuka felriad a riasztora hajnali 1, 3, 4 es 6 korul, indul meloba 7 kor es dolgozik 8 tol delutan 4 - 5 ig. Majd menjen haza a veszekedesbe. Hat ezert inkabb maradnak haverokkal vagy nem mennek haza, jogosan, mert allandoan lecseszik, es meg nekik all feljebb - a feminista szeru noknek. A gyereket akarjak latni, szeretik is, de egyszeruen nincs otthon nyugalom, nem lehet megelni, pihenni, mig a GYED es anyuka reszletekben este - nappal aludhat, egy dolga van, babaval foglalkozni. Fozzon legalabb valamit mire hazaer az apuka, de neha meg azt sem, igy apuka rendel valamit - ha munkaban nem marad es haverokkal nem marad akkor meg 5 - 6-ra hazaer, van 5 - 4 oraja hulla faradtan aludni, hogy felkeljen a trombitara este 11 kor amikor vegre elaludt, aztan most csak hajnali 2 kor meg 5 kor, es akkor mar mi ertelme tovabb aludni. Es ez kezdodik elorol, es tovabb vannak a nok felhaborodva, ha az apuka csak annyit ker, legalabb fozzel valamit vagy ne varjon el minden haztartasi dolgot tole, amikor berakni a szennyest a gepbe mennyi ido? 5 perc. Mosogatogepbe? 2 - 3 perc. Takaritani oke csinaljak egyutt hetvegen, apuka kipihent legalabb (nagyjabol, mert akkor sincs trombita szunet). ez a baj inkabb.
febr. 20. 11:20
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
26 vagyok meg 24
febr. 20. 11:20
 28/32 anonim ***** válasza:
19%

25

Igen csak akkor miert latok, hallok feminista anyukakrol? Az borzaszto. Kibirhatatlan meg milyen nevelest kap a gyerek akkor? Apuka meg akkor gondolom egy rongy a szemedben...

febr. 20. 11:21
 29/32 anonim ***** válasza:
33%
28, nem tudom, nem vagyok veled 0-24-ben, hogy leellenőrizzem, hogy te mit látsz!
febr. 20. 11:23
 30/32 anonim válasza:
26%

Mindenben átestünk a ló túloldalára. A társadalom irányítóinak valamiért ez a terve. Egyre nagyobb a káosz és az emberek a nagy nyüzsgésben és ebben a beteg rabszolga társadalomban észre sem veszik. A legnagyobb baj hogy hagytuk magunkat totálisan megosztani, a szaporodj és fogyassz elv szerinti manipuláció remekül működik globális szinten. Jobbos,balos, hetero, meleg, fekete, fehér, teremtés vagy evolúció, lapos vagy gömb, valóság vagy összeesküvés, stb stb. A sok szar helyett elég lenne csupán embernek lenni de az sem megy. Ez a faj intelligensnek titulálja magát és arra nem volt képes, hogy a 21.századra a föld népessége nemet mondjon a háborúzásra és a kizsákmányolásra.

Ehelyet a szülők tétlenül nézik hogy a gyerekeiket a politika a halálba küldi, mert ugye nem az emberiség háborúzik hanem a vezetőik és politika. A vezetők és családjaik meg biztonságos helyeken luxusban túlélik amit megszerveztek. Az élelmiszerek 90%ban tele vannak dzervezetre káros anyagokkal, azok is amik a földben teremnek. Istenítjük az orvosokat miközben ők tudják a legjobban hogy a gyógyszer biznisz egy brutális profittal bíró üzletág ami a betegségből működik. Tünetmentesítés az van, de gyógyítás nem igazán. Most majd kivezetik a készpénzt pár éven belül és újabb pofán vágással lehet majd szembesülni. Pl azzal hogy ki leszel szolgáltatva a rendszernek, igy is mindig gond van a terminálokkal és pénzautomatákkal erre digitalizálni akarják a teljes bolygó pénzmozgását és konkréttan nem lesz olyan pénzed amiről ne tudna a bank meg az állam.Ha kihagy az elektromosság, nem vásárolsz és majd eszed a küszöböt. Érintés mentes mert ezzel minimalizáljuk a pandémia lehetőségét,... és megeszik a bírkák ezt a dumát. Hogyan lehet ennyire megbízni a korrupt vezetésben. Nem is titkolják hogy korruptak. Vissza nézheted mit hazudtak választás előtt, és mi van most. Semmi amit ígértek, aztán jön az ellenzék, igér mindent, amikor székbe kerül meg elmondja hogy sajnos annyit lopott az előző hogy évtizedek alatt áll csak helyre, aztán folytatják ők is a lopást. Mert ők nem jobb meg bal, ők a politika, együtt vannak. Hogy nem esett még le az embereknek hogy a polgároknak soha sem volt még jó soruk? Az mindig csak ígéret ami ígéret is marad.

A világ egyik fele hónapról hónaora él, a másik felét meg agyon fizetik a semmiért(focisták, influenszerek, bloggerek, vloggerek meg a farok tudja mennyi semmire való akik nem teremtenek fizikai értékeket, sem szellemit, és annyit keresnek koponyánként 1 év alatt, mint 20 munkás 20 év alatt. Telefonnal a kezünkben fogjuk végignézni a következő népírtást, mert ami szintén nem akar leesni, hogy ipariforradalom van, az pedig mindig népírtással jár. Nyakunkon az A.I de azt nem kérdezi meg senki, ha intelligens ipari rendszerek végzik majd emberek milliárdjainak a munkáját, miböl veszik meg az emberek a robot által gyártott termékeket? Amikor a gyártókat kérdezem erről, letíltanak.

Belenyugodhatsz, semmi sem fog változni.

febr. 25. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!