Csak engem zavar, hogy manapság már próbálják elmosni a férfiak és nők közötti határokat?
#4 Egyetértek, hogy ez kisebbség, de úgy érzem abba az irányba megy a világ, hogy ez már kezd normális lenni. Ez már a köztudatban van, és ha nem beszélünk róla, csak még rosszabb lesz. A liberalizmust úgy értettem, hogy ma már ezt is meg szabad csinálni, nincsenek meg az alap értékek, amik fixek, változtathatatlanok.
#7 Nem csak 1 probléma van a világban. Nem lehet úgy gondolkodni, hogy amíg azt meg nem oldjuk, addig a többivel nem foglalkozunk.
A változás örök! Nem tehetsz semmit ellene.
Azért mert egy maréknyi ember szeretné ha nem néznék le az utcán mert megfogja valakinek a kezét vagy női ruha van rajta pedig nem nő nem kéne letargiába esned.
Szerintem túl érzékeny vagy. Foglalkozz a számodra fontos dolgokkal inkább, amin tudsz változtatni.
Lehet rossz kategóriába írtam ki a kérdést, mert nem igazán a kormány politikája érdekelt ezzel kapcsolatban. Sok döntésükkel nem értek egyet, de a családpolitikájukkal pont igen. Ez a kérdés szerintem inkább egy világ szintű társadalmi probléma lett.
#14 Nem az zavar, hogy vannak ilyen emberek, az zavar, hogy ma már ez kezd normális lenni. Egyetértettem azzal, hogy a melegeket nem kell kinézni, ugyanolyan emberek mint mások, de ma már ott tartunk, hogy amerikában már azok a filmek, sorozatok, amiben nincsenek melegek és négerek, már bukásra vannak ítélve. Ezt azért már túlzásnak érzem.
“ családpolitikájukkal pont igen”
A magyar kormány családpolitikája kimerül abban, h öntik a hitelt az emberek nyakára, meg plakátolnak ezerrel. Valódi szociális háló szinte egyáltalán nincs.
Azért, mert van 1-2 elszigetelt példa, még nem jelenti azt, hogy mi mindannyian átestünk a ló túloldalára. Mindig is voltak különc emberek, ők lettek a falu bolondjai, extrém esetben kirekesztette őket a társadalom, kevésbé extrém esetben mondjuk homoszexuálisként választott egy olyan szakmát, ahol egész nap a sajátjai között lehet (papok, apácák - ez ismert dolog, nem, nem minden pap és apáca homoszexuális, de ezeknek az embereknek az egyetlen "kiugrás" a társadalom konzervatív elvárásaival szemben ez volt).
Mindamellett nyilván ezeknek a sztoriknak hírértéke van, hiszen most is erről beszélgetünk, egyeseknek - neked - polgárpukkasztó, ezért hozzák fel újra és újra a különböző médiumok ezeket az extrém példákat. Azért a való életben túl sok ilyen a te környezetedben nincs és ezáltal semmiféle hatással nincs a mindennapjaidra. Például sokkal nagyobb társadalmi szintű probléma az elhízás, aminek szövődményei a te adódból vannak kezelgetve (2-es típusú diabétesz, magas vérnyomás, szívproblémák, egy idő után nyilván pajzsmirigy gondok), ezek sokkal inkább meghatározzák a mindennapjaidat, minthogy az USA-ban John Johanna akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!