Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak engem zavar, hogy manapsá...

Gergelice16 kérdése:

Csak engem zavar, hogy manapság már próbálják elmosni a férfiak és nők közötti határokat?

Figyelt kérdés
Múltkor olvastam egy olyan férfiről, aki terhes akar lenni. Miért? Miért vágynak ilyenekre az emberek? Miért nem tudják elfogadni, hogy férfiak és nők vagyunk? Nem gondoljátok, hogy átestünk a ló túloldalára a liberalizmusban?

2024. febr. 20. 09:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

#4 Egyetértek, hogy ez kisebbség, de úgy érzem abba az irányba megy a világ, hogy ez már kezd normális lenni. Ez már a köztudatban van, és ha nem beszélünk róla, csak még rosszabb lesz. A liberalizmust úgy értettem, hogy ma már ezt is meg szabad csinálni, nincsenek meg az alap értékek, amik fixek, változtathatatlanok.

#7 Nem csak 1 probléma van a világban. Nem lehet úgy gondolkodni, hogy amíg azt meg nem oldjuk, addig a többivel nem foglalkozunk.

2024. febr. 20. 09:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
#11 nekem úgy tűnik, h annyi problémával foglalkoznak az illetékesek egyszerre, h soha egyik sem lesz megoldva végül.
2024. febr. 20. 09:50
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, jelen pillanatban akkora társadalmi összeomlás van ebben az országban, amit a modernt történelmünkben, talán a 2. VH idején láttunk. Fél milla emberrel lettünk kevesebben HIVATALOSAN 10 év alatt és a HIVATALOS adatok alapján, legalább ennyi dolgozik külföldön, vagyis vándorolt el az országból. Én elhiszem, hogy a legfontosabb sokak számára, hogy ki, milyen bugyit hord, vagy milyen neműnek gondolja magát, csak azt nem értem, hogy ebbe a konzervativizmusba, miért nem fér bele az önkritika és az, hogy elfogyunk? Olyan problémák vannak ma az országban, amiknek nem lenne szabad megtörténnie és ez a legutolsó, ami gondot okoz az embereknek.
2024. febr. 20. 09:54
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

A változás örök! Nem tehetsz semmit ellene.

Azért mert egy maréknyi ember szeretné ha nem néznék le az utcán mert megfogja valakinek a kezét vagy női ruha van rajta pedig nem nő nem kéne letargiába esned.

Szerintem túl érzékeny vagy. Foglalkozz a számodra fontos dolgokkal inkább, amin tudsz változtatni.

2024. febr. 20. 09:55
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, anyám nagyon szereti, hogy ma már sok nő is olyan lusta mint a férfiak.
2024. febr. 20. 10:03
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nem szereti...
2024. febr. 20. 10:03
 17/32 A kérdező kommentje:

Lehet rossz kategóriába írtam ki a kérdést, mert nem igazán a kormány politikája érdekelt ezzel kapcsolatban. Sok döntésükkel nem értek egyet, de a családpolitikájukkal pont igen. Ez a kérdés szerintem inkább egy világ szintű társadalmi probléma lett.

#14 Nem az zavar, hogy vannak ilyen emberek, az zavar, hogy ma már ez kezd normális lenni. Egyetértettem azzal, hogy a melegeket nem kell kinézni, ugyanolyan emberek mint mások, de ma már ott tartunk, hogy amerikában már azok a filmek, sorozatok, amiben nincsenek melegek és négerek, már bukásra vannak ítélve. Ezt azért már túlzásnak érzem.

2024. febr. 20. 10:06
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

“ családpolitikájukkal pont igen”

A magyar kormány családpolitikája kimerül abban, h öntik a hitelt az emberek nyakára, meg plakátolnak ezerrel. Valódi szociális háló szinte egyáltalán nincs.

2024. febr. 20. 10:09
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert van 1-2 elszigetelt példa, még nem jelenti azt, hogy mi mindannyian átestünk a ló túloldalára. Mindig is voltak különc emberek, ők lettek a falu bolondjai, extrém esetben kirekesztette őket a társadalom, kevésbé extrém esetben mondjuk homoszexuálisként választott egy olyan szakmát, ahol egész nap a sajátjai között lehet (papok, apácák - ez ismert dolog, nem, nem minden pap és apáca homoszexuális, de ezeknek az embereknek az egyetlen "kiugrás" a társadalom konzervatív elvárásaival szemben ez volt).

Mindamellett nyilván ezeknek a sztoriknak hírértéke van, hiszen most is erről beszélgetünk, egyeseknek - neked - polgárpukkasztó, ezért hozzák fel újra és újra a különböző médiumok ezeket az extrém példákat. Azért a való életben túl sok ilyen a te környezetedben nincs és ezáltal semmiféle hatással nincs a mindennapjaidra. Például sokkal nagyobb társadalmi szintű probléma az elhízás, aminek szövődményei a te adódból vannak kezelgetve (2-es típusú diabétesz, magas vérnyomás, szívproblémák, egy idő után nyilván pajzsmirigy gondok), ezek sokkal inkább meghatározzák a mindennapjaidat, minthogy az USA-ban John Johanna akar lenni.

2024. febr. 20. 10:20
 20/32 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, köszönöm!
2024. febr. 20. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!