Gergelice16 kérdése:
Csak engem zavar, hogy manapság már próbálják elmosni a férfiak és nők közötti határokat?
Figyelt kérdés
Múltkor olvastam egy olyan férfiről, aki terhes akar lenni. Miért? Miért vágynak ilyenekre az emberek? Miért nem tudják elfogadni, hogy férfiak és nők vagyunk? Nem gondoljátok, hogy átestünk a ló túloldalára a liberalizmusban?febr. 20. 09:18
1/32 anonim válasza:
Agyilag betegek ezek az emberek. De azok is, akik ezt támogatják. Egy férfi sose lesz nő, csak azért mert levágja a farkát és mellet csináltat magának.
2/32 anonim válasza:
Engem is zavar, hogy Magyarországon jó pár helyen nem érdemes egyedül sétálni, mert az alapvető közbiztonság sincs garantálva, de bezzeg a félkegyelmű bekerül a tv-be.
3/32 anonim válasza:
Engem nem.
A full hetero ganyé szagú alkoholisták jobban zavarnak.
Meg az a tudat is, hogy napi szinten hány gyereket bántalmaznak "normális" családban.
4/32 anonim válasza:
1. Semmi köze a liberalizmushoz annak amit írtál.
2. Akik ilyen radikális ideológiát vallanak csak hangos kisebbség.
3. Azzal hogy róluk beszéltek jobban előtérbe helyezitek őket. Gerjesztitek a folyamatot és nem gátat szabtok neki.
5/32 anonim válasza:
#3 na tessék. Már lassan azt kell szégyellni, hogy hetero az ember.
6/32 anonim válasza:
Téged csak a hetero jelző zavart. A ganyé szagú alkoholistát elfogadod.
🤣🤣
7/32 anonim válasza:
Engem annyi minden más zavar, erre pont nem gondoltam... de, majd, ha találok a gyereknek matektanárt, aki korrepetálja, mert az államiban most épp irodalomtanár tart neki matekórát, majd szólok, hogy mit gondolok erről.
8/32 anonim válasza:
Engem is zavar.
Manapság már nem a nő testét nézed meg elsőnek, hanem azt hogy van-e adámcsutkája.
9/32 anonim válasza:
De nem Magyarországon! Nálunk csak az igazi szittya férfiak molesztálhatnak gyereket, nem a kis nőies selyemfiúcskák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!