Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Most nem azt szeretném kapni, hogy igen hibáztál meg, hogy gondolkodni kellett volna mert ezt én is tudom... 2012-ben megismerkedtem egy nővel, ekkor voltam 16 éves, ő pedig 25. Szexuális kapcsolat 2012 nyarán történt elsőnek, igazából ritkán találkoztunk mert én fiatal voltam szüleim nem is nagyon engedték... Aztán többszörösen megcsalt szetmentünk 2014 február környékén., majd 2016-ban jön egy levél, hogy született 2 gyereke, és hogy tőlem van fizessék 30 ezer forintot (kozepiskolába jártam) majd megtagadtam, hogy a gyerekek nem tőlem vannak, apasági teszt volt (nyálminta) ami olyan eredménnyel zárult, hogy elvileg én vagyok az apuka.. (mondjuk nem bízom ebben, mert akivel akkoriban együtt volt tehetős ember volt) és mikor szetmentek mondott is olyat, hogy ismeretség gyanánt lett meghamisítva.. aztán megállapítottak egy összeget amit idáig nem fizettem hiszen akkoriban nem volt miből, meg le sem érettségiztem. Közben a csaj megházasodott, albérletböl albérletbe jártak, szetmentek a férjével és még el sem váltak a social media alapján 3 kapcsolata is volt ahol ő huh de szerelmes stb. (Képek lementve). Azt nem vizsgálják a bíróságon, hogy 2012-ben 16 éves voltam és neki 25 évesen kellett volna meggondolnia, hogy egy iskolába járó gyerekkel odafigyel és nem vállal gyereket? Jó nem 16 éves voltam mikor megszülettek, hanem 18 de 17 évesen is össze jöhetett volna ezek szerint akkor nem rajta mult, illetve neki kellett volna 25-26 évesen eszének lenni, hogy olyan gyerekkel jobban védekezik aki még saját maga is gyerektartásra jogosult és még gyerek... (Nagyszüleim neveltek) és most jött a levél ismét hogy 90.000 forintot követel...

Azt nem nézik a bíróság gyámhatóság, hogy azóta rengeteg 8-10 párkapcsolata volt, volt egy házassága ahol elvált, és még a válás alatt legalább 3 kapcsolata volt, hogy ez a gyerekek szempontjából lelkileg mennyire megterhelő? Tehát nem gondolkozott és nem volt tudatában 25-26 évesen hogy egy 16-17-18 éves "gyerek"-től teherbe akar esni aki még gyerektartásra jogosult, de nem gondolkozik 37-38 évesen sem, hogy még el sem vál és már 3 futó kapcsolata van a férje mellett úgy, hogy közben albérletböl albérletbe járnak...17 évesen simán lehettem és voltam is egy 25 éves nő befolyása alatt, az más kérdés hogy 18 lettem mire megszülettek... És még én fizessék amikor gyerekek másfél éves korukig nem is tudtam, hogy léteznek... Persze akkor is csak azért mert gondolom pénzre volt szüksége... Semmi nincs ami engem védene ez ügyben? Mert más az amikor valaki házasságban elvál és van gyerek, és szerintem teljesen más ez...gyerekek lelki világa, hogy mindig más férfival el együtt?

2024. jan. 22. 20:04
 11/95 A kérdező kommentje:
12 évesen is lehet kufircolni ilyen alapon lefekszik mellé a nő levetközik azt menjen, mit tudja az, hogy mit csinál.. akkor ilyen alapon az is hibás. Elvileg gyógyszert szedett, meg azt állította ha megvan neki nem eshet teherbe de mindegy, akkoriban hittem neki. Igen én is hibáztam, Nem magamat vedem de sajnos befolyásolva voltam, és ezt a mai eszemmel mar belátom.
2024. jan. 22. 20:24
 12/95 anonim ***** válasza:
100%

"Jó nem 16 éves voltam mikor megszülettek, hanem 18"

Egy elefàntot dugtál meg, hogy 2 évig volt terhes?

Egyébként kamu.

Hivatalos apasági tesztet nem végeznek nyálból, kizárólag vérmintából.

Bírósági végzés nélkül nincs gyerektartásfizetés.

2024. jan. 22. 20:25
 13/95 anonim ***** válasza:
6%
Nyugi kérdező, az itteni válaszolók szerint mindig a pasi a hibás. Na de azért léteznek törvények is a világon. Először is elismerted az apaságot, volt tárgyalás? Hivatalosan ítélték meg a gyerektartást? Mert amúgy ez nem úgy működik hogy a nő ír egy levelet, hogy mostantól ennyit fizess. Első körben szerezz egy jó ügyvédet, pert indíthatsz amiatt is hogy ugyebár ő rontott meg egy kiskorút, kérheted az újboli hivatalos apaságit illetve a helyzetedből adódóan legrosszabb esetben a legminimálisabb gyerektartás megítélését. Még mindig látszik hogy nagyon gyerek vagy és ez a nő meg próbál beetetni
2024. jan. 22. 20:26
 14/95 A kérdező kommentje:
Egyébként nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért és mikben voltam hibás mert azt én is tudom, emberek vagyunk követünk el hibákat, ki kisebbet ki nagyobbat, tette és szerencsejen múlva..hanem arra, hogy ebben a helyzetben mi szól mellettem, mi az amivel tudom azért ezt az összeget csökkenteni. Nem kibújni akarok, de emelt családit kapnak, illetve az anya 40 ezret kap utanuk, adokedvezményt itt tartunk 85-90 ezer Ft körül, most ha beleteszek 90 ezret meg az anya is, az akkor közel 300 ezer Ft 10 éves gyerekekre.. sok felnőtt jóval kevesebből kell, hogy megéljen...
2024. jan. 22. 20:27
 15/95 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként én a helyedben kérnék egy új apasági vizsgálatot. Ha a tied, akkor fizetsz és kész. Az meg, hogy a nő milyen életet él utánad, nem számít ebből a szempontból."

Ennyi a lényeg, jól leírta.

(Ja, meg hát igen... Gondolom, a punci jól esett, meg vagánykodtál, hogy 25 éves nőt kúrsz... Sajnos következménye van, akkor is, ha a nő is megéri ám bőven a pénzét, téged nem mentesít, a punci jól esett azért....)

2024. jan. 22. 20:28
 16/95 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mindenki azt írta, hogy neki IS gondolnia kellett volna a védekezésre...senki sem azt, hogy kizárólag az ő hibája. Ha nem vagyok benne biztos, hogy a párom védekezik, akkor gondoskodok róla én is. Ennyi.
2024. jan. 22. 20:29
 17/95 A kérdező kommentje:
Bíróságra adta be, idáig nem volt megitélve gyerektartás most jött levél, hogy meg kell jelennem gyerektartás ügyben bíróságon, és a követeléseknél írta le, hogy 90 ezret követel... Tehát megállapítva még csak most lesz gyerektartás ha a bíróság majd megítéli. Illetve 13-as köszönöm a korrekt választ, és azt, hogy próbálsz segíteni.
2024. jan. 22. 20:30
 18/95 A kérdező kommentje:
Nem kamu, nyál minta volt és nem vérvétel.... ezért furcsállom ezt az egészet, mert sok ismerostol hallottam azt, hogy ez vermintából történik...
2024. jan. 22. 20:31
 19/95 anonim ***** válasza:
50%
17es nem fognak 90ezret megítélni 1 gyerekre. Amúgy meg keress ügyvédet mindenképp és vegyétek számba a lehetőségeidet
2024. jan. 22. 20:32
 20/95 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyáltalán apasági nyilatkozatot tettél?
2024. jan. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!