Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lesz ilyen esetben?

Mi lesz ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Meghaltak a szüleim. Elveszítettem a munkámat. 15 napossal dolgoztam, mert nem kaptam rendes munkát, mellé segélyt igényeltem.

A vagyonnyilatkozatba nem írtam be, hogy örököltem földeket - osztatlan közös földekből kis részek, amiket így eladni lehetetlen - amikor felülvizsgálták a segélyre való jogosultságomat, erre rájöttek, mert lekérték a földhivatalból! Megszüntették a folyósítást.

Visszakövetelhetik az addig folyósított támogatást?

Nagyon ideges vagyok.

Egyem meg a földet?

Attól, hogy valami a tulajdonom,abból nem tudom fizetni a megélhetésem.

Valakinek van tapasztalata ez ügyben?

Megüthetem a bokámat?

2023. okt. 4. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha az ügyintéző azt mondta, hogy nem lesz semmi akkor meg mi a fenének kérdezel itt róla? Ő az aki tudja, mi csak találgathatunk.

Visszakérhetik. De megmondta neked az ügyintéző aki ezzel foglalkozik, akinek ez a munkája, hogy nem lesz semmi. Akkor meg miért nem vársz nyugodtan? Minek frászolod magad?

2023. okt. 4. 22:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Mert lehet csak azért mondta, hogy vegyem át a papírt
2023. okt. 5. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!