Milyen házi praktikákat+gyógyszereket ajánlotok bedagadt jobb láb ellen?
Édesapámnak nagyon be van dagadva a jobb lába,egészen végig,úgy értem,hogy a bokájától egészen a combjáig...
Nektek mi vált be,ilyen probléma ellen?
Linkelek egy oldalt,csak nem tudom,hogy jó ötletnek tűnik-e,köszönöm szépen mindenkinek az értékes hozzászólásait.
Váltott vizes fürdő
A meleg és a hideg víz váltogatása csökkenheti a kellemetlen érzéseket, a gyulladást, az ödémásodást, emellett pedig a vérkeringést is felpezsdítheti. Töltsünk meg egy-egy edényt (akkorát, hogy beleférjenek a lábaink) kellemesen meleg, illetve hideg, de nem jeges vízzel. Áztassuk a meleg vízben a lábunkat 3-4 percig, majd tegyük át a hideg vízbe egy percre. Ezt a cserélgetést ismételjük meg legalább öt alkalommal.
Az alábbitól,amit belinkeltem,szerintetek jobb,vagy rosszabb lesz(nagyon nem szeretném az utóbbit)...
Köszi mindenkinek,aki időt szán rá,és elolvassa+segít.
Sziasztok!
Ment mindenkinek a zöld pipa ;)
3.Kb egy éve lett rosszul édesapám a semmiből,haverjával dolgozott,semmi baj nem volt,valamit ástak,nem tudom pontosan,ahogy apum felkelt,nagyon megszédült...Kapott elég "sok" kávét+Limonádét,jobban lett,viszont másnap már alig bírt elmenni boltba,pedig nincs messze...Aztán háziorvos,ott kiderült,hogy mitől szédült,200-as volt a vérnyomása...:(
Aztán azt is kiderítették,hogy az agyában van 2 db ping-pong nagyságú daganat...Meg is operálták sikeresen...Amúgy már voltak "előjelei a betegségének" nem nagyon tudott vezetni,mert fájt szinte mindene...Főleg a jobb vagy bal keze..Zsibbadt,minden...
Sajnos kiderült,hogy rosszindulatú rákos,tüdejéről indult,most meg szinte mindenütt szétterjedt...
A jobb combja azért dagad,mert ott is sajnos kialakultak úgynevezett nyirokcsomó gócok(rákos sejtek)
Ne tudjátok meg,mennyire sírtunk,én és az egész család,rengeteg kemot+sugárkezelést kapott,viszont ugye lesoványodott,most már hónapja hála Istennek jobban van,nemrég volt koponya Ct-n,de nincs meg az eredménye még..
Megnéztem a jobb lábát,lábfejét,lefényképeztem,hála Istennek nem mélyvénás trombózisa lett,hanem felületi trombózis...
Amúgy igen,elvolt színeződve,a jobb lába(lábfeje),kicsit pirosas volt,meg eres és dagadt..
Utolsónak,igen,van kompressziós harisnyája,hordja is,csak szegényt nagyon idegesíti ez a lábdagadás...+ nagyon fáj neki néha..
Gyógyszerei,fájdalomcsillapító ragtapasz [link]
[link] Vacsora után + [link] Étkezés előtt fél órával + [link]
Igen,mikor fekszik,felpóckolja mind a kettő lábát,remélem minden rendben lesz vele,nagyon sokan szeretik,és imádkoznak érte,ennyit szerettem volna leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!