Mit tudok tenni, ha meglettem tevesztve a szerzodeskoteskor ? Ilyen esetben az ugyintezonek kellett volna mondania, tajekoztatni legalabb egy mondatban hogy mit irok ala ? O is hibazott talan ?
Parommal bankba mentunk ahol bankkartyam igenylesekor nem en beszeltem az ugyintezovel. Mondta, majd o elintezi, uljek es varakozzak. Amikor minden meglett, akkor odahivott, mar nem szoltak semmit, csak hogy irjam ala. Abban a hiszemben voltam, minden rendben, alairtam.
Tudom nagyot hibaztam, utolag tudom nekem is ott kellett volna maradnom. De akkor meg teljesen megbiztam a paromban, SAJNOS.
Ez még mindig az a sztori, hogy külföldön lett számla nyitva a nevedre és a pasid levette az összes pénzed?
Ha nem, akkor ért valami kár téged? Utólag, mikor hazavitted a papírokat, elolvastad?
Technikailag nem intézkedett helyetted... Te bementél a bankba, hogy számlát akarsz nyitni és te írtad alá a szerződést.
Egyáltalán azt tudod e hogy a te neveden van-e vagy közös számla? Egyáltalán biztos, hogy számlát nyitottak, nem hitel lett felvéve a nevedre?
Meg vagy félelmítve?
Akkor tudom elképzelni ezt a szitut ha nem beszélted a nyelvet és a munka miatt számlát kellett csináltatnod külföldön. De akkor is ki kellett töltened egy papírt amin szerepeltek az adataid. Úgyhogy ez a sztori szerintem nem teljes.
A kódot a barátodnak nem az ügyintéző adta oda hanem te mivel az arra a címre érkezett amit leírtál a papírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!