Telekom egyenleg feltöltés hogyan működik pontosan? A további információkat,lent találjátok.(Linkeltem)
Szóval az a baj,hogy még nem csináltam ilyet,és nem is nagyon "értek hozzá",hogyan lehetne feltölteni 1500 Ft-ot a telefonomra?
Sajnos beteg vagyok,ezért szeretném Online elintézni.
Valakit,ha szépen megkérek,akkor le tudná írni nekem pontosan(lépésenként)?
Nem akarok valamit félre "nyomni",mint említettem...
Nekem SMS-ben tűnik a "legkönnyebbnek"
Vagy nem tudom,hogy ti hogyan szoktátok.
Kérlek szépen titeket,hogy segítsetek,nagyon szépen köszönöm a segítőkész válaszokat,megy majd a zöld pipa! :)
Legjobb lenne ha letöltenéd az okostelefonodra a Telekom alkalmazást.
Play áruházból lehet letölteni.
Beregisztrálsz (ha bevagy már) belépsz. Majd rámész az egyenlegfeltöltésre. Ki választod a címletett, majd le okézod. Átírányit a bank oldalára, megadod a kártya adataidat és elküldöd. Pár másodperc múlva feltöltésed sikeres lesz. Ugyanez van a telekom weblapján is. Alkalmazáson könyyebb. Oldalon is könnyű, csak ez az app jobb.
Nagyon szépen köszönöm neked.
Le van töltve a Telekom alkalmazás,csak nem tudom,hogy van- pénz a kártyán...:(
Hogy van - e pénz a számládon azt neked kell tudnod. Probáld meg ha sikeres a feltöltés akkor ugy is kiírja. Ha pedig elutasít nincs rajt.
Egyébként az 1-es válaszadó jól leírta.
Köszönöm mindannyiótoknak :)
Most már értek mindent ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!