Nem tudok visszaseedelni, help!?
Figyelt kérdés
Mivel elég nagy fájlcsomagról van szó, a gépem saját szabad helye kevés lett volna neki, ezért egy külső meghajtóra töltöttem le ncore-ról a torrent fájlt és magát a letöltést is a külsö hdd-re irányítottam. Utána ment is szépen a seedelés, töltötte vissza a bittorent,v szont éjszakára lekapcsoltam a gépet, ma reggel pedig már hiányzó fájlnak jelöli, újra le akarná tölteni a nulláról... Ilyenkor mi a teendő? Nem feltétlen kihagyni a visszatöltést, de nem tudom mit kell tenni.2022. jún. 24. 11:25
1/3 A kérdező kommentje:
*nem feltétlen akarnám kihagyni
2022. jún. 24. 11:26
2/3 anonim válasza:
Ha nem volt csatlakoztatva az eszköz, akkor olyan hibát kellene jeleznie, hogy nem találja a forrást/célt. Ha csatlakoztatva van a meghajtó, akkor fel kellene ismernie. Ha a torrent még a kliensben van, akkor először nézd meg hogy milyen célmappára mutat, és ha nem a külső meghajtó adott mappája, akkor jobb klikk a torrenten/set location, és megadod. Utána kényszerített újraellenőrzéssel végig kell menni a fájlokon, hogy ami megvan azt ne töltse le újra, a többivel folytassa.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikerült! :)
2022. jún. 24. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!