Mit kaphat 12 éves öcsém ezért?
A történet a következő: öcsém 7. osztályos, általános iskolás és megvert két gyereket iskolán kívül. Ez a két gyerek és még mások régóta rá vannak szállva, most már ott tartott, hogy hazáig követték, elkezdték lökdösni, rugdosni, ő meg visszaütött. A probléma, hogy az egyik gyereknek feldagadt a szeme meg a fél arca (ez szerintem még 8 napon belül gyógyuló lehet), a másiknak meg eltört az álla meg ki lett verve két foga.
Előzmények voltak már régóta, internetes zaklatás, suliban egész nap kollektíve zaklatták, a tanároknak jeleztük, nem csináltak semmit. Internetes zaklatásról van bizonyíték, lefotózva, kinyomtatva. Előfordult már olyan is, hogy télen levizelték a kabátját, táskáját, utána belepiszkított a táskájába, azaz a székletüket a táskába ürítették, cuccait ellopták. A táskába piszkolásról van fotó. Apámék múlt télen voltak a rendőrségen, de ott semmit nem lehetett elérni, a tanárok meg tusolták a dolgokat. Most a megvert kölykök szülei pattognak, állítólag feljelentést tettek meg elmentek rögtön látleletet vetetni.
Azt én is tudom, hogy 12 év alatt azt hiszem nem büntethető az ember, de a súlyosan minősülő testi sértésért felelősségre vonható.
Semmit. Max. néha kimegy egy gyámügyes meginni 1 kávét hozzátok.
Mellesleg minek verekedni? PAPRIKASPRAY!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!