Jogom van beszólni vagy kiabálni a buszsofőrrel/ellenőrrel, mert rossz napom volt, kimaradt egy járat stb.? Tényleg kihívhatja a rendőrt?
Milyen jogon hívna már rendőrt, ha nem okoztam kárt fizikailag, max. a lelki világában az illetőnek? Nem csinálok semmit, csak beszólok köszönés helyett, amikor felmutatom a bérletem vagy el kezdek kiabálni, anyázni, szidni mindenkit is az ellenőrnek, amikor hozzám jön. Csak alaposan tönkreteszem a napját neki. Ha nekem rossz volt, akkor neki se legyen jó.
Milyen alapon hívna már rendőrt és az milyen alapon bírságolna meg? Jogom van hangot adnom az érzelmeimnek!
"Mert ennyiért még senkit nem bűntettek meg."
Kifelejted a karmát.
#62.
Karmikusan ez rossz? A buddhizmus és a hinduizmus elveti? A felebaráti szeretetbe és a nem-ártásba nem fér bele néha, ha valakinek magam miatt ártok lelkileg?
Buddha szerint aki sérült, az tehet is róla.
Természetesen.
Szerintem Buddha sem volt százas, akkor jött rá hogy meg kéne találnia önmagát amikor már megvolt a pereputtya, a gyerekét meg hagyta apa nélkül felnőni. Jézus dettó retardált volt, de nincs hozzáférésem a titkosított aktákhoz amennyiben léteznek ilyenek és hiteles információ van bennük az illetők személyazonosságát illetően. Elsősorban arra utalok, hogy történelmi személyek voltak e de napvilágot láttak más elméletek is. Biblia kanonizációja. Jézus nem érte el azt a nyugalmi szintet, amit próbált megelőlegezni magának. Lehet látni, hogy nem volt elég erős a személyisége, hogy megálljon egyedül a saját lábán.
Ha küldesz egy címet, küldöm a forrást.
Látom csak a szád jár, nem is kell a forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!