Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogom van beszólni vagy...

Jogom van beszólni vagy kiabálni a buszsofőrrel/ellenőrrel, mert rossz napom volt, kimaradt egy járat stb.? Tényleg kihívhatja a rendőrt?

Figyelt kérdés

Milyen jogon hívna már rendőrt, ha nem okoztam kárt fizikailag, max. a lelki világában az illetőnek? Nem csinálok semmit, csak beszólok köszönés helyett, amikor felmutatom a bérletem vagy el kezdek kiabálni, anyázni, szidni mindenkit is az ellenőrnek, amikor hozzám jön. Csak alaposan tönkreteszem a napját neki. Ha nekem rossz volt, akkor neki se legyen jó.

Milyen alapon hívna már rendőrt és az milyen alapon bírságolna meg? Jogom van hangot adnom az érzelmeimnek!

2023. szept. 19. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért parasztozod az utcán, a dolgukat végző normális embereket.
2023. szept. 19. 17:08
 52/69 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, hiába írtam le, nem érted az összefüggést. Most ilyen buta emberrel, mint te, mit csináljak?

Igen, lehet ülni pár hónapot k.anyázásért. Fel kell halmozni, hogy bejelentenek és intézkednek veled. Ha így folytatod a viselkedésed, hamar eljutsz idáig.

2023. szept. 19. 17:11
 53/69 A kérdező kommentje:

#52.

Mert ennyiért még senkit nem bűntettek meg.

2023. szept. 19. 17:11
 54/69 A kérdező kommentje:

#53.

Akkor miért nem történt még ilyen soha? :-D

2023. szept. 19. 17:12
 55/69 A kérdező kommentje:

#53.

Ki az aki ennyiért egyáltalán feljelent valakit? Soha nem volt még ilyenből per.

2023. szept. 19. 17:12
 56/69 anonim ***** válasza:
32%
Senkinek nem esik le, hogy csak egy provokátor trollnak válaszolgattok ő meg ezen élvezkedik???
2023. szept. 19. 17:15
 57/69 anonim ***** válasza:
77%

Elég sok embert büntetnek meg ilyenért, persze csak ha valaki kihívja a rendőröket.

Nem feljelentés. Nem per. Totális fogalomzavarban vagy.

2023. szept. 19. 17:16
 58/69 anonim ***** válasza:
32%
57, sajnos tényleg léteznek ilyen aberrált egyének. Valószínüleg ez a példány csak troll, mert ide inkább olyanok járnak, de azért nekem jó szórakozás még munkába menet előtt elbeszélgetni vele :D telik az idő legalább.
2023. szept. 19. 17:18
 59/69 A kérdező kommentje:

#58.

Például?

Senkiről sem hallottam, pedig tanultam a múltban jogot és az ismeretségi körömben is van ügyvéd.

Ennyi erővel fel lehetne jelenteni a kiközösítő gyerekeket is. Ők ráadásul rászállnak valakire. Ebben az esetben csak egyszer, pár mondat erejéig történik ilyen.

2023. szept. 19. 17:18
 60/69 anonim ***** válasza:
59-es de aki valóban ilyen az nem fog róla kérdést feltenni, pláne nem hergelni vele a neten, csak csinálja.
2023. szept. 19. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!