Jogom van beszólni vagy kiabálni a buszsofőrrel/ellenőrrel, mert rossz napom volt, kimaradt egy járat stb.? Tényleg kihívhatja a rendőrt?
Milyen jogon hívna már rendőrt, ha nem okoztam kárt fizikailag, max. a lelki világában az illetőnek? Nem csinálok semmit, csak beszólok köszönés helyett, amikor felmutatom a bérletem vagy el kezdek kiabálni, anyázni, szidni mindenkit is az ellenőrnek, amikor hozzám jön. Csak alaposan tönkreteszem a napját neki. Ha nekem rossz volt, akkor neki se legyen jó.
Milyen alapon hívna már rendőrt és az milyen alapon bírságolna meg? Jogom van hangot adnom az érzelmeimnek!
#31.
Jogom van akárhogyan elmondani. Nem nevelhet senki illemre.
#30.
De, mivel én fizettem érte, de nem teljesítették. Ez így nem üzlet. Én adom a pénzem valamiért. Vagy kérem a valamit, vagy kérem a pénzem.
#31.
Nem örjöngök, csak bemutatok neki, meg szidom az anyját és a családját, meg őt is.
#36.
Jogom van szomorúságot okoznom egy olyan embernek, aki nekem az ég világon semmivel sem ártott és nem is ő felelős a káromért.
"De, mivel én fizettem érte, de nem teljesítették"
A te hibádból nem teljesítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!