Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek ezért feljelenthet?

Szerintetek ezért feljelenthet?

Figyelt kérdés

Szóval az a szituáció hogy ismerkedtem egy pasival, eleinte minden jó volt de aztán kb mindenen osszevesztunk, bunkózott lenézően beszélt és én azt akartam hogy visszább vegyen az arcából mondtam neki ha nem kér személyesen bocsanatot akkor kirakom az intim képet amit küldött.

Mivel nemet mondott így a kamu instambol átküldtem magamnak, lekepernyofotoztam hogy elküldtem a kollegajanak, úgy hogy le volt satirozva a név persze.

Erre O azt mondta feljelent, mondtam ugye hogy nem küldtem el senkinek hanem a kamu instaval csináltam.

Ő ennek ellenére is ragaszkodik hozzá hogy zsarolás miatt feljelent.

Mennyire állja meg ez a helyét ha nem tettem ezt meg, nem is tarolom már a fotóját nem raktam ki sehova és nem küldtem el senkinek.

Azóta egyébként le is tiltottam mindenhonnan.

Se pénzzel se semmivel nem zsaroltam és mondom, nem raktam ki sehova.

2023. szept. 16. 06:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sem a visszaélés sem a becsületsértés nem történt meg de mindegy

És ezek nem is nagyon ide kapcsolódnak.

Kb ahány ember írt ide mindegyik más bűncselekményt írt le, inkabb hagyjuk majd meglátjuk mi lesz 😅

2023. szept. 16. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Hiába ragozod meg mentegeteg magad, ha feljelent, megbüntetnek.
2023. szept. 16. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Már magával a fenyegetéssel is bűncselekményt követtél el. Nem számít, hogy be akartad-e váltani vagy sem.
2023. szept. 16. 16:39
 14/14 Justinianus ***** válasza:
7%

"Kb ahány ember írt ide mindegyik más bűncselekményt írt le"

Ez azért van, mert aki a gyk-n rátalál a jogtárra, az mindjárt sztárjogásznak képzeli magát.

Bár lehet hogy csak azt akarja, hogy aki egy kicsit is ért hozzá, az a válaszokat olvasva felvágja az ereit. :)

2023. szept. 17. 00:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!