Milyen érdekes, abszurd, felháborító sztorid van a magyar igazságszolgáltatásról?
Nekem nemrég lett lezárva az ügyem. Egy kamerák nélküli kereszteződésbe hajtottam be motorral, nekem zöld jelzés volt. Jobbról egy autó nagy sebességgel áthajtott a piroson, elkapta a motorom elejét, és elsodort. Eltört 2 bordám, totálkáros lett a másfél milliós motorom. Az autósnak aki elsodort megsérült a lökhárítója, a lámpája, és egy kicsit a motorháztetője. Szemmel láthatóan is kicsi sérülések voltak, sőt, autószerelő ismerősömtől megtudtam, hogy 150 ezerből kijött a javítása a kocsijuknak.
Na de a lényeg: A kocsiban 2 úriember, meg egy nő ült, szét hazudták az életüket, és szerintük én hajtottam át a piroson. Nagyon sok ellentmondás volt abban amit mondtak, de senki nem foglalkozott vele, a rendőr szemmel láthatóan utálja a motorosokat, és engem hoztak ki bűnösnek. A biztosító másfél milliót fizetett az uraknak(!!!), ami szerintem 2x annyi, mint amennyit a kocsijuk ért. 2 héttel a baleset után eladták a kocsit, és felszívódtak. Nekem 3 hónapra bevonták jogsim, 2 kategóriával lejjebb soroltak a biztosítónál, és kikell fizetnem az ügyben fellépő költségeket.
És igen, minden megtörtént amit leírtam. Olyan abszurd, amilyen csak lehet Orbánisztánban, ahol mident meglehet tenni következmények nélkül.
Nem személyes sztori, de örökre emlékezni fogok rá: egy 13-14 éves kislányt leitattak, brutálisan megeroszakoltak nála évekkel idősebb fiúk (asszem felnőttek, 18 évesek voltak..?) és ezt fel is töltötték a netre. A bíró, Balla Lajos (az ő nevére is emlékezni fogok) arról beszélt hogy 1, mégis mit hitt a lány, hogy mi fog történni, ha fiúk közé megy. nem viselkedett rendesen, szóval nem kell csodálkozni hogy meg lett erőszakolva 2, a fiúk még olyan fiatalok, jó családokból jöttek, és előttük az egész fényes jövő, kár lenne ha egy apró, fiatalkori botlás miatt az egész életük tönkremenne.
Ugyanebben az időben egy cigány fiú ellopott egy kakaós csigát, és börtönbe akarták érte küldeni.
Ez számomra összefoglal mindent ami rossz a magyar igazságszolgáltatással.
Anyamat meghatapta a burzsuj 13.kerben (ujlipotvaros!!) egy berni pasztor kutya (golden meretu,hossz fekete enyhen hullamos szoru) . (65 kg a kutya. )Egy szappannyi darabot tepett le amyam vallabol. A kutya minden elozmemy nelkul odaszsladt anyamhoz,foldretelette,eltorte a bordajst is.
Tanuk voltak. Az egyik a harapos kutya gszdajansk a szomszedja. A rendoroknek mondta is,h o mar sok eve retteg a haz osszes tobbi lakojaval es tanuskodik szivesen. Ott a mentosok elkertek a kutya oltasi konyvet es mehetett mindenki haza. Anyamat a baleseti surgossegire vittek be. 2 honapig kotozte baleseti sebeszorvos a senet.
Mite a rendorok kiertek ,a befni pasztort felvitte a magas 50 ev koruli festett laposkaig ero egyenes haju szoke no gazdaja. 175 cm magas,M/L ruhameret.
A rendorok semmit nem irtak. Ez honapokkal elobb volt es a mai napig nem kuldtek jegyzokonyvet.
Karteritest nem kapott a kutya gazdajatol,pedig tudjuk a nevet es cimet.
Ezek utan feljelentest akar tenni.
Szerintetek hany embert fog meg megtamadni a kutya?
(Atlagos testalkatu feheremberek vagyunk,nem ciganyok. Csovesek sem vagyunk. )
A gazdaja porazon viszi,de ha a kutya nekiiramodik,elereszti a porazt,mert nem birja erovel visszafogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!