Hogyan üzenjem meg a vádlottnak, hogy jelenjen meg a tárgyaláson, mert érdekes dolgok fognak történni, amelyekre biztos kíváncsi lesz?
Kije vagy te a vádlottnsk vagy milyen kapcsolatban vagy vele vagy mi???
Sehogy nem kell üzenni.
Idézése van, ha menni kell, oda vannak írva a következmények az idézésben, hogy ha nem jelenik meg, akkor mi várható, ill., ha nem jekenik meg, mert alapos indoka van, pl beteg lett, akkor kimentheti magát pl.orvosi igazolással, amit ulólag is előterjeszthet és akkor nincs gondja belőle.
Le van írva minden fontos az idézésre, te ne foglalkozz vele, msjd a vádlott tudja.
Hogy mi fog történni a bíróságon?
Az majd ott kiderűl, ne kamuzz, te nem tufod előre.
Vádlott, tanú(k) kihahhgatása, bizonyítás kefolytatása, iratok ismertetése, perbeszédek, vádlott utolsó szava, határozathozstal, annak indoklása. Ezek szoktak történni.
Tudom, hogy kapott idézést, de az semmit nem jelent. Nem szokott megjelenni a tárgyaláson, "kimenti" magát.
És nem kamuzok, tudom, mi fog történni. Én vagyok a sértett. Tudom, mit fogok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!