Érdekes, nem igaz?
Ha 14 éves kortól legális a szex akkor miért úgy van írva, hogy 12-14 bűncselekmény? Csak kíváncsiság😂
18L
Nem teljesen értem a kérdésed, mit szeretnél kérdezni
14 a beleegyezési korhatár, innentől bármilyen korúval lehet szexelni.
Viszont, aki elmúlt 12 az 12-18 éves között szintén szexelhet. De ha egy felnőttel, akkor bűncselekmény.
12 év alatt pedig mindenképpen megrontás
S ezek a magyarországi szabályozások
S itt egy lista Európáról
Szerintem már az is érdekes,hogy a kormány gyermekvédelemről papol,közben legalizálta a gyerekkori szexet.Egy 14 éves még inkább gyerek mint felnőtt.Nemhiába szinte mindent 18-tól lehet…..
De én mondjuk 16-nál húztam volna meg a határt.
Szóval legálisan 14 éves lefeküdhet egy 40 évessel is akár? Úgy hogy a faszi büntetést se kap??
De ott van máshol úgy írják hogy 12-14az bűncselekmeny mert gyermekkorú
Szóval akkor ha a szavaidból jól veszem ki, akkor 14 éves 1 napos lány az 14 év felettinek számít?mert máshol azt írták 14 ev felettivel legális.
Tényleg ha netán feljelentés lenne, akkor se lenne semmi? Ez dúrva.. 14 éves még kislány..
Barkivel lefeküdhet?
7. Ha feljelentés lenne, akkor feltételezem nem teljesen szabad akaratából feküdt le az illetővel. Tehát azt kivizsgálják.
De szabad akaratából igen, bárkivel lefeküdhet. De azért általában szabad akaratból a vele egykorú vagy néhány évvel idősebb fiújával fog.
S amúgy nem csak lányokra vonatkozik. Fiúkra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!