Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tanácstalan vagyok. Egy...

Tanácstalan vagyok. Egy ismeretlen előfizetéssel telefont vásárolt a nevemben az adataimmal egy régebbi lakcimemmel a Vodafonnal online. A kézbesítési cím más volt, mint az én címem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Én erre akkor jöttem rá mikor a behajtó ceg a nyilvántartóbòl lekertem az új címem és oda küldte meg a levelet, hogy tartozom nekik most már közel egy millió forinttal. A Vodafone eladta nekik a tartozást. Voltam a rendőrségen feljelentést tettem csalás miatt, a rendőrség szünetelteti az ügyemet , mert azt mondják nincs egyenlőre tettes. A Vodafone nem reagál nekem, a behajtó cég meg követeli a pénzt. Kihez fordulhatok, mit tegyek? Köszönöm!

2023. aug. 21. 21:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Azóta a Vodafone atadta a jogi osztálynak az ügyet, ok intézkednek a rendőrséggel tovább. Jelen pillanatban konkrétan fél éve nem történt semmi. De legalább [remelem] valaki foglalkozik az üggyel.
márc. 8. 06:53
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük a visszajelzésedet. Ez jó jel. Tényleg kíváncsiak vagyunk a folytatásra, ha lezárul, kérlek, jelezd. Szorítunk, bár szerintem ez teljesen egyértelmű helyzet a Te oldaladról nézve.
márc. 9. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!