Mit tudok tenni? Az albérlőim leléptek 150e Ft-os tartozással, van albérleti szerződés!?
" BÁRMI történhet, ami folytán önhibáján kívül csúszik pár napot vagy mondjuk 1-2 hetet a fizetéssel"
Már elnézést, de senkinek nem adnak a közértben kenyeret ingyen, mondván, hogy önhibáján kívül nincs pénze. Nem értem, hogy bármilyen szolgáltatás esetén miért lenne ez másképp.
na, én talán érdemben tudok neked segíteni. Először is. Milyen tartozás? Bérleti díj? Vagy közüzemi ?
A bérleti díjat, kp-ban adták ,vagy utalták neked?
Én most rendeztem le egy ilyen ügyet, úgyhogy tudok segíteni, ha válaszolsz a kérdésekre.
" BÁRMI történhet, ami folytán önhibáján kívül csúszik pár napot vagy mondjuk 1-2 hetet a fizetéssel"
A fizetési határidő EGY HÓNAP, ha már egy hónapot késik, akkor meg is érdemli, hogy villany, gáz kikapcs, aztán meditáljon a sötét, hideg lakásban, hogy használjuk-e ingyen más lakását hetekig vagy sem.
B"eszélik itt a hülyeséget az irigyek, akiknek nincs kiadó lakásuk és játsszák az öntudatos állampolgárt ezzel az adóval, pedig ők ugyanezt tennék, ha lenne nekik."
Így van, ha valaki a törvényes utat járja, és a saját lakása kiadása után fizet nem is keveset az államnak, az biztosan irigy és szegény. Aki becsületes, az hülye és nevetséges, mi? Itt járunk ma Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!