Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fogorvos miatt ügyvédhez...

Fogorvos miatt ügyvédhez fordulni?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek ilyen betegjogi ügye kontár fogorvos miatt? Nagyon rossz helyzetbe vagyok, anyagilag is kicsinált az orvos és jelenleg is erős tüneteim vannak a munkája miatt...

Már megkérdeztem a megyei betegjogi képviselőt mi a teendő, de ahogy előadta a dolgot hosszadalmas és bírósági ügy lehet belőle, de én azt akarom fizessen, hogy más orvossal el tudjam végeztetni, amit elrontott...

Milyen esélyeim vannak, ha magán ügyvédhez fordulok? Mennyibe kerülhet? És ha alkut ajánlanak és per nélkül fizetnek, az mennyi idő lehet? köszönöm, ha valaki tud válaszolni

2023. máj. 5. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy jó ügyvéddel sima ügy. Csak neked kell mindent bizonyítanod, hogy a fogorvos rontotta el. Ami nem lesz egyszerű feladat.
2023. máj. 6. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha aktuális még a kérdés, akkor szerintem mindenképpen levelezzünk privátban Kérdező, mert édesanyám is műhiba miatt halt meg!

Fogorvos volt a történet végén, amikor a rákos sejtek kezdtek elburjánzani a testében...

2023. március 2.-án jogutóddal megszűnt a Magyar Orvosi Kamara

2023. júl. 14. 01:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mi történt pontosan.

Így azért nehéz, hpogy nem mondasz semmi konkrétumot, csak annyit, hogy a fogorvos elcseszte....

2023. szept. 27. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!