Fogorvos miatt ügyvédhez fordulni?
Volt már valakinek ilyen betegjogi ügye kontár fogorvos miatt? Nagyon rossz helyzetbe vagyok, anyagilag is kicsinált az orvos és jelenleg is erős tüneteim vannak a munkája miatt...
Már megkérdeztem a megyei betegjogi képviselőt mi a teendő, de ahogy előadta a dolgot hosszadalmas és bírósági ügy lehet belőle, de én azt akarom fizessen, hogy más orvossal el tudjam végeztetni, amit elrontott...
Milyen esélyeim vannak, ha magán ügyvédhez fordulok? Mennyibe kerülhet? És ha alkut ajánlanak és per nélkül fizetnek, az mennyi idő lehet? köszönöm, ha valaki tud válaszolni
Ha aktuális még a kérdés, akkor szerintem mindenképpen levelezzünk privátban Kérdező, mert édesanyám is műhiba miatt halt meg!
Fogorvos volt a történet végén, amikor a rákos sejtek kezdtek elburjánzani a testében...
2023. március 2.-án jogutóddal megszűnt a Magyar Orvosi Kamara
Ez attól függ, mi történt pontosan.
Így azért nehéz, hpogy nem mondasz semmi konkrétumot, csak annyit, hogy a fogorvos elcseszte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!