Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek feljelentést ilyen...

Tehetek feljelentést ilyen esetben bkk ellenőr ellen?

Figyelt kérdés

Vasárnap a buszon megbüntették a feleségem mikor volt érvényes bérlete. Viszont az okmány szám az előző tartozkodási engedély száma volt amit el mondtam hogy a tart engedélyét lekelett adni amikor az újat meg kapta. A másolatot megis mitattam neki meg az emailt és nem fogadta el.

És csak tőle kérte el az igazolványt mert nem magyar állampolgár.

Veszekedtem is vele.

A bkk központba bementem befizettem a 2000 ft de jogtalannak találom és panaszt is tettem.

Az ellenőr ellen ilyen esetben lehetséges feljelentést tenni ilyen esetben?

2023. ápr. 24. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem tehetsz feljelentést, mert nem történt bűncselekmény. Panaszt tehetsz az ellenőr munkáltatójánál, ennyi.
2023. ápr. 24. 21:08
 12/14 Gugu Gabor ***** válasza:
57%
Ha voltatok bent és nem változtattak semmit (erről azért jó lenne ha lenne valami papirotok) akkor lehet #asztatni a bkv t a büntetés jogossága vagy éppen az ügyfélszolgálat "nem változtatása miatt" , minden esetre. A bkv/bkk t tudod szekálni esetleg fogyasztóvédelemhez fordulni mert szerintem itt a rendőrség nem játszik
2023. ápr. 24. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tanácsát!
2023. ápr. 25. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

ha megvaltozott az igazolvanyszama, akkor be kell menni a BKV-hoz es ott segitenek atirni az uj szamot es megelozheto lett volna a buntetes.

Az ellenor az eloirasoknak megfeleloen jart el, persze tudom, hogy nem esik jol az ilyen, de hat csak a munkajat vegzi

2023. ápr. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!