Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel akar jelenteni az Apósom,...

Scott :P kérdése:

Fel akar jelenteni az Apósom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne hozzátok a kérdésem hogy-

Az apósom fel akar jelenteni 18 év feletti vagyok és a lányával élek aki 15 éves és terhes.

Engedélyt megadta hogy vele legyek ott éljek a házába a lányával együtt

Szóval mi meg akarjuk tartani a babát az anyósom se szeretné elvetetni tőlünk

De az apósom igen

És ha nem tesszük meg akkor fel tud jelenteni engem a segítségeteket kérem előre is köszönöm!

2023. ápr. 19. 16:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
9%

30-as, leendő unokádat kinyírni? Ezért mindent megtennél?

Hát, én a lányod helyében azt mondanám, ha hajléktalan leszek, akkor sem lakom többet veled egy fedél alatt.

2023. ápr. 20. 11:25
 32/32 anonim ***** válasza:
52%

Leendő unokámat. Gyereknek minek gyerek? Hogy én nevelgessem, mert ők még maguk is gyerekek? Se iskolát befejezni, se felnőni, rögtön pottyantani egy babát, majd a mama nevelgeti? Legjobb ötlet.

Amúgy fiam van, ahogy írtam is, illetve nevelt lányom, akinek az apja ugyanígy vélekedik.Nem szeretnénk 15 éves gyerekek által gyártott babákat nevelgetni, míg ők felnőnek meg pl leérettségiznek.

2023. ápr. 20. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!