Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok e beengedni a...

Köteles vagyok e beengedni a lakásomba?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy 20 nm es lakást az eladó átadta hivatalosan és ki is fizettem. Jött egy személy aki kulccsal nyitogatta az ajtót, hogy neki az előző tulaj megengedte hogy néha ottaludjon a barátnőjével.Nincs szerződésük nem albérlők, és a kulcs sem jó ami náluk van. joga van e bejönni ? Mert itt hőbörög nekem hogy ő ezért fizetett zsebbe az előző tulajnak
2023. ápr. 18. 10:01
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
100%
Nincs joga. Menjen reklamalni az elozo tulajhoz
2023. ápr. 18. 10:43
 12/43 anonim válasza:
97%
Szerintem ezt valaki unalmában találta ki! Mi az hogy követelőzik,hogy joga van bemenni! Én úgy kivágnám mint macskát szarni,utána felhivnám a régi tulajt,hogy mi ez az egész és tisztázza le a dolgokat különben rendőrségre megyek! Már ha igaz a történet,ha igaz akkor a régi tulaj buvóhelyként adta ki a lakást!Amihez neked semmi közöd,javaslom azonnal lépj nehogy még többen is jelentkezzenek.Nézz utána ,hogy mi a helyzet a lakással tiszta volt az adásvétel vagy a régi tulaj sumákolt,volt már ilyen! Legjobb ha személyesen megkeresed a régi tulajt aztán közlöd vele,hogy ha valami nem stimmel,be fogod perelni! De ne valami mézes mázos hangon hanem verd ki a dilit had hallja mindenki!
2023. ápr. 18. 10:45
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly vagy csak trollkodsz?

Most te vagy a tulaj, semmi közöd ahhoz, hogy az a fazon mit meccselt le az előző tulajjal, a lakás már a tied és azt engedsz be, akit te akarsz.

Legelőször is cseréld le a zárat. Sürgősen! Riasztót is felszerelhetsz, hogy elmenjen a kedve az erőszakos próbálkozástól. Ha nem tágít, hívd a rendőrséget.

2023. ápr. 18. 10:47
 14/43 anonim ***** válasza:
97%
Oszinten remelem,hogy ez csak kitalacio es nincsenek ilyen emberek. Komolyan remenykedem...
2023. ápr. 18. 10:48
 15/43 anonim válasza:
100%
Te hogy vetted meg a lakast?
2023. ápr. 18. 10:50
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy köteles.
2023. ápr. 18. 10:51
 17/43 anonim ***** válasza:
85%

Amennyiben nem kamu:

Ha lakást vettél, akkor ügyvéded is volt. Hozd elő neki a problémát, hogy utánanézhessen, tiszta volt-e az adásvétel. Ha sumákolás volt a háttérben, akkor nyugodtan megfenyegetheted perrel a régi tulajt. Ha minden tiszta volt, akkor nem védi azt az alakot semmilyen törvény és számodra lényegtelen, hogy az előző tulaj mit engedett meg neki. Ez esetben zárcsere, riasztó és ha nem hajlandó abbahagyni a zaklatást, akkor rendőrség.

2023. ápr. 18. 10:55
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem kitaláció, és nem is engedtem be természetesen csak ugye fenyegetőzik mert kifizetett nem kevés pénzt és jogot érez hozzá
2023. ápr. 18. 10:56
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem mert fogyatékkal élő vagy zombi 🧟‍♂️

Azoknak meg nem

2023. ápr. 18. 10:56
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Reklamáljon ott akinek fizetett:)
2023. ápr. 18. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!