Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok e beengedni a...

Köteles vagyok e beengedni a lakásomba?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy 20 nm es lakást az eladó átadta hivatalosan és ki is fizettem. Jött egy személy aki kulccsal nyitogatta az ajtót, hogy neki az előző tulaj megengedte hogy néha ottaludjon a barátnőjével.Nincs szerződésük nem albérlők, és a kulcs sem jó ami náluk van. joga van e bejönni ? Mert itt hőbörög nekem hogy ő ezért fizetett zsebbe az előző tulajnak
2023. ápr. 18. 10:01
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne?
2023. ápr. 18. 10:02
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség ha nem ért belőle hogy márpedig a helyzet változott taka van! Készíthetsz videóit is hogy semmit se tagadhasson le.
2023. ápr. 18. 10:04
 3/43 A kérdező kommentje:
Értem de ő meg arra hívatkozik hogy őt is védi valami törvény, mert fizetett a lakáshasználatért
2023. ápr. 18. 10:06
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Az apja f..a védi, nem a törvény!

Mondd meg neki, hogy neked semmi közöd ahhoz, miben egyezett meg az előző tulajjal. Keresse meg őt és beszélje meg ővele. Ha nem takarodik el, hívjál rendőrt.

2023. ápr. 18. 10:08
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Elso,hogy lecsereltem a zárakat amikor uj lakasba vagy hazba koltoztem.

Es persze a riaszto kodot is. Onanntol aki be akar jonni,akar eroszakkal is az zaklatas es rendorseg egybol. Nem allunk le alkudozni vele. Rendorseg majd elintezi. Nem kell felni felhivni oket.

2023. ápr. 18. 10:17
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kerdes biztos nem komoly, valaki csak nagyon unatkozik, ennyire senki nem lehet hulye, mar bocsanat.

Vettel egy lakast, vagyis kizarolagos tulajdonjoggal rendelkezel felette. Mit gondolsz, van barmifele mutyizas, ami e jog felett all? Egyaltalan hogy merul fel benned egy lakasvasarlas utan hogy beengedheted e? Jezusom

Figyelj en nemreg vettem egy autot, az egyik haveromtol. A baratnoje is hasznalgatta, amig az ove volt. Megsem jut eszembe odaadni a csajnak csak ugy, hogy tessek, vidd el, hisz a paroddal te ezt mar korabban megbeszelted… :))

Jezusom

2023. ápr. 18. 10:21
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen joga nincs ehhez és semmilyen törvény nem fogja támogatni.
2023. ápr. 18. 10:27
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Jópofa kérdés:)
2023. ápr. 18. 10:42
 9/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Értem de ő meg arra hívatkozik hogy őt is védi valami törvény, mert fizetett a lakáshasználatért"

Ha védi is (előszöris mutasson egy szerződést, utána lehet beszélni arról, hogy mi védi), azt boxolja le az előző tulajjal.

10/43 anonim ***** válasza:
100%
Leülök könyvet írni és innen fogok összeszedni pár gyöngyszemet:)))
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!