Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentettek mert elütött a...

Feljelentettek mert elütött a vonat?

Figyelt kérdés

Még 2019-ben átakartam futni a vonat előtt, enyhén ittasan , ami elütött , de túléltem.

Most a napokba kaptam egy levelet amiben a mozdonyvezető feljelentett, és pénzt követel mert traumás sokkot kapott.

Ilyenkor mit tudok csinálni?

Még egyetemre járok nem tudok miből fizetni, így sincs semmi időm a zh-k vizsgák miatt, erre még ez is. :(

Ez így normális, hogy 4 év után most jelent fel?

2023. ápr. 11. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az eset normális, 10-20 év múlva is feljelentenek embereket. Egy része csak anyagi haszon reményében, de valakinek tényleg tönkremegy az élete egy ilyen eset után.

Azt tudod tenni, hogy felfogadsz egy ügyvédet, aki ért hozzá.

2023. ápr. 11. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos ez van... Örülj nek hogy csak a mozdonyvezető jelentett fel. Még a vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt is indulhatott volna eljárás.

Mennyi a pénz? - ha nem vagyok indiszkrét.

Mennyire sérültél meg? - ha nem vagyok indiszkrét.

2023. ápr. 11. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Már befizettem akkor 30 ezret a rendőrségnek..

Nincs pénz megadva a papíron csak , hogy 10 ezertől 500 ezer ft lehet.

Nem fogom aláírni, mindenképpen fogadok ügyvédet, mert ezt nonszenszek tartom.

Igazából semmi bajom nem lett, annyi volt, hogy egy nagyon picit nekem koccant a vonat bal eleje.

Szóval nem értem mire kapott sokkot ..

2023. ápr. 11. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval nem értem mire kapott sokkot .."

Ez itt a probléma

2023. ápr. 11. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Épp elég sokk volt az neki hogy amig megállt és odarohat hozzád addig azt hitte, hogy embert ölt.
2023. ápr. 11. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

“ Szóval nem értem mire kapott sokkot ..”

Ez a rész válaszra se méltó. Buta, meggondolatlan fiatal vagy aki nyilván nem érheti, reggelig magyarázhatnánk, úgyse fognád fel. Viszont HA nem kamu kérdés van egy vicces része.

“ Még egyetemre járok nem tudok miből fizetni”

Itt kiemelném a “NEM TUDOK MIBŐL FIZETNI” részt majd folytatnám újabb idézettel:

“ mindenképpen fogadok ügyvédet“

😅 nincs pénzed semmit fizetni, de te egy évekig húzódó pernél ügyvédet fogsz fogadni? Na annak lesz jó vége. Az ügyvédek jó olcsón dolgoznak, csináld csak.

“ enyhén ittasan” részegen annyi eszed nem volt, hogy egy rohadt nagy rohadt hangos kötött pályán közlekedő behemótot észlelj. Ezzel embereknek nehezítették meg a napját, talán valakinek egy életre megváltoztattad, tönkretetted a SAJÁT hülyeséged miatt. Most jön ennek a következménye és gyorsan ki is akarod magad húzni.

2023. ápr. 12. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

Ilyenkor azt tudod csinálni, hogy priorizálod a teendőidet és belerakod teendőnek a feljelentésbe beleírt törvények átnyálazását pluszba. Esetleg kinyomtatva kiemeled az ügyre vonatkozó részeket és akkor közbe realizálódik benned a dolog súlyossága.

Nem tudom a feljelentőnek írhatsz bocsánatkérést nem tudom visszavonhatja e még ezt a dolgot.

Tudod a részegség sem a jóravaló tevékenységek egyike és ezért megtehetik ezt a macerát úgy néz ki részvétem.

2023. ápr. 12. 02:47
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

"10 ezertől 500 ezer ft lehet"

ajanlj fel 250 ezret. ennyit elkoltenel ugyvedre is

2023. ápr. 12. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem érted mitől kapott sokkot? Akkor sokkal felelőtlenebb vagy, mint az àtlag...remélem megfizeted az árát és megtanulod...
2023. máj. 23. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!