Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényileg mit lehet levideózni?

Törvényileg mit lehet levideózni?

Figyelt kérdés

Vagyis mielőtt fejemet vennétek:

Vagyis magyarán vonaton játszodik a esett,és ügyebár nyár van,és vannak nagyon kultúrált, civilizált emberek,aki szeretnek hangosan vitatkozni hogy melyikübb a okosabb,szebb,meg hogy szexuális létüket finkorgatják hogy kinek mi van a gatájában,és ha nem fejezzi be,akkor folytatja hogy mit fog művelni vele..

És ügyebár vonat=sok ember,és mivel sok ember,és nyilván lesznek olyanok aki felveszik hogy min vitáznak...

Jogilag mit lehet kapni ha pl:Dzsézson és heréltképű heráldot felveszem hogy csinálják a fesztivált?

Vagyis olyanért lehet kapni hogy csak felveszem és csak eltárolom magamnak?

#jog,törvény,verekedés,balhé,vonat
2022. jún. 22. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

Nyilvános helyen CSAK AZT videózhatod, aki ebbe egyértelmüen (a videó elején ott van erre vonatkozó kijelentésük, hogy tudják, hogy felveszed öket és egyetértenek) beleegyezett.

Minden egyéb esetben büntethetö vagy.

2022. jún. 22. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Tele van a YouTube az efféle videókkal. Akár fel is rakhatod, legfeljebb majd valamelyik idióta magára ismer és törölteti. :)
2022. jún. 22. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
A gond nem az, ha töröltetni, hanem ha feljelent, mert akkor igencsak sokba kerül!
2022. jún. 22. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Idióták az előttem válaszolók. Ha bűncselekményt videozol le azt örömmel foglalják majd le mert kevesebb vele a munka. Azért lehet videózni.
2022. jún. 22. 22:45
 5/9 A kérdező kommentje:

2,3

Nem felrakni akarom,hanem hogy mit csinálnak,és nem mutogatni és teli ordibálni a interneten hogy:

"NÉZZÉTEK,SZOLNOKI VONATON MIVAN,BRUHUHU,SZEMÉTLÁDA ÉRTELMISSÉGIEK"...

Hanem annyi hogy esetleges bunyó stb van,akkó mivan?

2022. jún. 23. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem videóznék, mert ha kiszúrja Jason és Harald, akkor balhéznak majd veled is.
2022. jún. 24. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Nyilván nem nyomnám a arcukba a telefont,nyilván titkokban legalább 2 ember mögül mert hát az ilyenek akkor kemények ha közönségben vannak.

2022. jún. 24. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Semmit, amíg meg nem osztod. De ha nem felismerhető, oszthatod is. Azért én ilyenkor féltem az életem. Ha észreveszik, akkor bajod lehet.
2022. júl. 10. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Nyilvá ahogy említettem,nem a arcukba,főleg nem vakuval fogom videózni,mert én se vagyok annyira buta hogy magamra hoznám a bajt.

2022. júl. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!