Kérhetek-e időnként plusz hozzájárulást a volt férjemtől a megitélt gyerektartáson felül, ha a gyerektartás nem elegendő az uj költségeim fedezésére? Kérhetem-e a biróságtól a tartasdij emelését, ha nem hajlandó az eredeti összegnél többet fizetni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 11:55
31/33 anonim válasza:
Itt szemüveg esetén 2-3 dioptrias standardrw gondoltam....
Es az összeg tb támogatás nélkül van számolva
32/33 anonim válasza:
Azt nem èrtem hogy mi ez a kérdés. Nàlunk eleve inflàcióval évente emelkedő tartàsdíjat ítéltek meg. Ezek szerint màsnàl nem? Akkor csak velem csinálta ezt a bíró? Amúgyis rosszul számolta ki a szociális juttatások mértékét,csomó mindent nem vett figyelembe. Gyakorlatilag a gyerekek teljes eltartási költségét rám hárította.
33/33 anonim válasza:
18 as, nem konyoradomany, mègis minden nő foggal körömmel ragaszkodik hozzà. A megoldàs valtott elhelyezes, 2 het itt2 het ott, nulla tartasdij, anya mehet a bahamakra meg kormoshoz a sajat penzen vagy ha fog maganak vmi hulyet aki fizeti neki.o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!