Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha auto vezetokent pozitiv...

Ha auto vezetokent pozitiv thc teszt utan eloallitanak es birtoklasert is megbuntetnek akkor mire szamithatok? Mi tortenhet ez utan?

Figyelt kérdés

febr. 17. 18:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Oda adtam nekik ami volt nalam aluval egyutt 0.7g, orlovel egyutt,

Vallaltam az elterelot.

febr. 17. 18:58
 2/14 A kérdező kommentje:

Korhazi vervetel is volt ezeknek meg ahogy hallottam koltsege van.

Korulbelul mennyi penz lessz ez az egesz? Es tebyleg aki hozzaerto az adjon hiteles informaciot nekem hogyan tovabb.

febr. 17. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
El fogják venni a jogsidat, de majd újra vizsgázhatsz később. Minden költséget kifizettetnek veled még az elterelőt is, mimdennel együtt majdnem egy millió lesz.
febr. 17. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

3.

Az újra vizsgázás mit segít abban hogy füvezett ?

nem a kresszel van baja hanem a fűvel.

febr. 17. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, valószínűleg elrettentő hatást szeretnének vele elérni mert elég borsos ára van manapság a jogosítvány megszerzésének.
febr. 17. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Hivatalos neve utánképzés, és minden esetben szükséges ha 6 hónapnál hosszabb időre bevonják a jogsit

"Utánképzésen kell részt vennie annak,

• akinek szabálysértési ügyében a bíróság vagy a közlekedési hatóság (rendőrség) legalább hat hónapra történő járművezetéstől való eltiltásról rendelkezett

• akit közlekedési bűncselekmény miatt, például ittas vezetés, közúti veszélyeztetés, közúti baleset okozása stb. a bíróság a járművezetéstől eltiltott (az eltiltás tartamától függetlenül, akár az egy hónapos törvényi minimum esetén is)

• akinek büntetőpontjainak száma elérte a 18-at, az eljáró hatóság vezetői engedélyét automatikusan 6 hónapra visszavonta "

Mindent újratanul, és legalább ezerszer leírja A KRESZ azon fejezetét amiben benne van hogy ittasan, vagy bódult állapotban a volán mögé ülni tilos.

febr. 17. 19:58
 7/14 anonim ***** válasza:

6.

Tehát hogyha hat hónapra bevonják a jogsit akkor újra kell jogsizni viszont ha öt évig nem vezetek az nem probléma akkor nem kell újra megtanulni vezetni..!

febr. 17. 21:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Es ha metamfetamint is ki mutat majd a toxikologiai vizsgalat? Az megtobb penzbuntetes lessz plussz eltiltas? Viszont azt 2-3 nappal elotte szivtam fel mindegy mennyit 1csikot a lenyeg hogy a veremben lessz
tegnapelőtt 12:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Kristalyt.
tegnapelőtt 12:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Valami kozmunkarol is hallottam de azt is mondtak ha az elterelot vegig csinalom egy evig akkor eltorolnek mindent es nem leszek buntetett eloeletu.
tegnapelőtt 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!