Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sürgős! Kresz vizsgán elveszik...

Sürgős! Kresz vizsgán elveszik a telefont, a zsebembe lehet e, mennyi ideig nem használhatom a teszt befejezése után? Általában hamarabb vagy később kezdik mint a megadott időpont?

Figyelt kérdés
Holnapután vizsgázok, 8:35-től kezdődik elvileg, és 9-től kezdve 15 percig lehet egy cipő sorsolásra jelentkezni (Patta Air Max). 20-25 perc alatt szinte biztos meg tudom csinálni a tesztet, lesz utána időm és alkalmam a sorsolásra jelentkezni?

2022. aug. 28. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszik el. Bemész, egyszerre elkezditek a vizsgát, ha kész vagy, felállsz, odamész az elnökhöz, aláírod a nevednél a lapot, és kijössz, onnantól azt csinálsz, amit akarsz.
2022. aug. 28. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
a terem elhagyása után
2022. aug. 28. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz valakit megkérni, hogy jelentkezzen helyetted? Nem kéne még ez a plusz stresszfaktor a vizsga tetejébe.
2022. aug. 28. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha befejezted, utána kimehetsz. Telefont nem veszik el, persze ha előveszed a vizsgán, akkor instant bukás.

Én anno 7 perc alatt befejeztem. Tehát 10 perccel a vizsga kezdete után már az utcán voltam.

Igaz ez még a régi rendszerben volt, de max. fél óra alatt most is simán be tudod fejezni.

2022. aug. 28. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a hosszú, hogyha 8.35kor kezdesz hivatalosan, akkor kábé 33-kor kezdik majd a neveket felsorolni, és mind a húsz embernek megnézik az iratait, bizonyítványt, stb. Az több idő mint az egész vizsga.

Én a múltkor óra 20-kor kezdtem volna... 35-40 között indította végül valamikor a vizsgabiztos a gépeket (nem tudom, mennyire volt pontos a falon az óra). Én voltam kész elsőnek, 53-kor már smst írtam kintről, hogy juhú. :)

Szóval ez így azért elég határeset neked, szerintem nem szerencsés, nehogy az legyen, hogy emiatt kapkodsz és amiatt bukod el a vizsgát... annyit nem ér a cipő.

2022. aug. 28. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
#5: 4600 egy kreszvizsga, a cipő valószínűleg drágább, szóval lehet hogy megéri elbukni érte a vizsgát. :D
2022. aug. 28. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6, Nem cipő, csak egy lottósorsolás. Szégyellném magam, ha ilyen miatt buknék meg.
2022. aug. 28. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva már nem emlékszem pontosan, hogy ki kell-e kapcsolni a vizsga idejére a telefont, vagy elég csak lenémítani.

El nem veszik, az nem is kérdés, de használni biztosan nem szabad, sőt talán elővenni sem.

A vizsgaterem be is van kamerázva, azért is kell a beleegyező nyilatkozatot aláírni.

A vizsga előtt van adategyeztetés, majd egy gyors tájékoztató a vizsgabiztos részéről.

A vizsgák általában pontosan kezdődnek, feszített a tempó, egy óra múlva már egy másik csoport vizsgázik.

A tesztsor kitöltése után, egy aláirást követően lehet kimenni a teremből.

Viszont bukás esetén egy másik teremben is jelenés van, ahol új vizsgaidőpontot lehet kérni - az plusz idő, de ott már lehet közben telefont nyomkodni (csak nem illik(

2022. aug. 28. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fehérváron nem lehetett telefon nálam, ki kellett kapcsolni, vagy lenémítani. Volt egy polcos fogas oda kellett mindent pakolni, ezen felül az okosórámat is kikapcsoltatták. Mikor végeztem, akkor lehetett még nézegetni ha elrontott valamit az ember, de nemsokra rá hívott is a vizsgabiztos, hogy aláírjam,hogy sikerül. Majd haza lehetett menni. Akinek viszont nem sikerül,azoknak gondolom ott kellett maradni új időpontért.
2022. aug. 28. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 08.24.-én vizsgáztam le. Ki kellett kapcsolni teljesen a telefont, vagy repülőüzemmódba kellett állítani. Amikor behívja a vizsgáztató egyesével, akkor már nem lehet használni a telefont. Majd a vizsga befejezése után, aláírod a papírokat, és kimentél a teremből, akkor már használhatod.
2022. aug. 29. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!