Sürgős! Kresz vizsgán elveszik a telefont, a zsebembe lehet e, mennyi ideig nem használhatom a teszt befejezése után? Általában hamarabb vagy később kezdik mint a megadott időpont?
Ha befejezted, utána kimehetsz. Telefont nem veszik el, persze ha előveszed a vizsgán, akkor instant bukás.
Én anno 7 perc alatt befejeztem. Tehát 10 perccel a vizsga kezdete után már az utcán voltam.
Igaz ez még a régi rendszerben volt, de max. fél óra alatt most is simán be tudod fejezni.
Az a hosszú, hogyha 8.35kor kezdesz hivatalosan, akkor kábé 33-kor kezdik majd a neveket felsorolni, és mind a húsz embernek megnézik az iratait, bizonyítványt, stb. Az több idő mint az egész vizsga.
Én a múltkor óra 20-kor kezdtem volna... 35-40 között indította végül valamikor a vizsgabiztos a gépeket (nem tudom, mennyire volt pontos a falon az óra). Én voltam kész elsőnek, 53-kor már smst írtam kintről, hogy juhú. :)
Szóval ez így azért elég határeset neked, szerintem nem szerencsés, nehogy az legyen, hogy emiatt kapkodsz és amiatt bukod el a vizsgát... annyit nem ér a cipő.
Őszintén szólva már nem emlékszem pontosan, hogy ki kell-e kapcsolni a vizsga idejére a telefont, vagy elég csak lenémítani.
El nem veszik, az nem is kérdés, de használni biztosan nem szabad, sőt talán elővenni sem.
A vizsgaterem be is van kamerázva, azért is kell a beleegyező nyilatkozatot aláírni.
A vizsga előtt van adategyeztetés, majd egy gyors tájékoztató a vizsgabiztos részéről.
A vizsgák általában pontosan kezdődnek, feszített a tempó, egy óra múlva már egy másik csoport vizsgázik.
A tesztsor kitöltése után, egy aláirást követően lehet kimenni a teremből.
Viszont bukás esetén egy másik teremben is jelenés van, ahol új vizsgaidőpontot lehet kérni - az plusz idő, de ott már lehet közben telefont nyomkodni (csak nem illik(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!