Horvát határon át engednek teszt nélkűl sima oltási igazolvánnyal?Kell még valami papírt kikérni a házi orvostól? Nem kértünk oltást,csak covidosak lettünk és azért kaptuk a kártyát.
6.hónapban mennénk.
8.hónapig érvényes
Barcsi határ át kelőn át cél Zagrab-Glina-Opatija
Motor kemping!
Esetleg ezzel a sima oltási igazolvánnyal is át mehetünk mert kettőnknek 80e ft lenne a teszt :(
Ezt olvasd el, de csak bemasoltam amit írtál az első kerdesbe, és ezt adta ki másodikra, biztos igaz mert kormány.hu-s
Ebből azt veszem le, hogy jelenleg is, hiába voltam covidos beteg,hiába van kártyám róla. A határon kell nekem teszt. Mert nem vagyok oltva,tehát a 270 napon belűl oltott embereknek nem kell teszt.
Ez a végtelenségig megy mert 270 naponta lejár az oltás ideje és újra,új kell...brutál!
Gondolom ez marad is így ...
+80.000ft alaphangon 2 embernek.
Rá adásúl kísérleti gyógyszer az oltás,rengeteg maradandó mellékhatással.
Így abból nem kérünk.
Minden esetre nagyon köszi indulás elött rá nézek a konzuli szolgálat google oldalára.
Jobban átnezve,(valamint szomszéddal is at nezettem most aki könyvelő!
Jobban erti ezeket a le írásokat.
A házi orvostól kell kerni egy papírt egy igazolast és nincs akadaly.
Ha a szállás foglalast igazolni kell akkkr arra az email gondolom elég hogy a szállás vissza igazol :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!