Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha auto vezetokent pozitiv...

Ha auto vezetokent pozitiv thc teszt utan eloallitanak es birtoklasert is megbuntetnek akkor mire szamithatok? Mi tortenhet ez utan?

Figyelt kérdés

febr. 17. 18:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha lessz kihallgatas koteles leszek elmondani kitol vettem? Ha nem mivel jar?
febr. 18. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Sőt, még az is lehet, hogy köteleznek pszichológiai alkalmasságira. Ez főleg az agresszív vezetők esetén szokás, pl büntetőfékezőknek. Különben ilyen a jogszabály, valamilyen szinten érthető hogy szívatják a bűnös ön-és közveszélyes vezetőket. A jogsiban meg nincs kilométer számláló, anyám 80 éves, úgy 40 éve vizsgázott vezetésből, akkor ült utoljára a volánnál, a jogsiját viszont mindig hosszabbította, ha akarna bármikor jogszerűen beülhetne vezetni, az más kérdés, hogy én nem engedném.

febr. 18. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz nagyobb a pénzbüntetés mert már ígyis ugyis elterelőre kell menned. (Amit majd ki kell fizetned a legvégén.) Az annyiból áll majd, hogy beszélgetned kell egy pszihológussal pár hónapig havi 1 alkalommal. De hagyj fel a szerhasználattal mert ha mégegyszer elkapnak akkor már nem választhatod az elterelést és komolyabban megütheted a bokád.
febr. 18. 21:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Elhihetitek hogy nekem ennyi volt minden es vallalom az elterelot. Ha magamtol eddig nem ment 6even at most sikerul😅 de mar 3napja nem szivtam es nem is kivanom❤️
tegnapelőtt 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!