Kérhetek-e időnként plusz hozzájárulást a volt férjemtől a megitélt gyerektartáson felül, ha a gyerektartás nem elegendő az uj költségeim fedezésére? Kérhetem-e a biróságtól a tartasdij emelését, ha nem hajlandó az eredeti összegnél többet fizetni?
21.-re.
A kérdés, ez alapján kamu.
VAGY
Egy proli álom. A gyereked, melós lesz. Fogadd el!
Szeretném, hogy a gyereknek jobb élete legyen, mint nekem volt, fizetös magániskolába akarom járatni, otthoni zongoraórákat adatni neki, késöbb lakást venni neki.
Ha ezt szeretnéd, akkor teremtsd meg a feltételeit. Ezzel a szeretéssel a bíróság ki fog röhögni. Nem fognak apuka részéről több tartásdíjat megítélni, mert anyuka zongoráztatná a gyereket meg lakást venne neki.
Egyébként 2 évente lehet új eljárást indítani gyerektartás ügyben.
"Egyébként 2 évente lehet új eljárást indítani gyerektartás ügyben."
Ez azt jelenti, hogy minden masodik evben megitelhetik neki az ujabb es ujabb emelest, ha keri?
Azt az egyet árulja már el nekem valaki hogy mi kerül egy szemüvegen 80 ezerbe.
De komolyan.
Én is szemüveges vagyok (bőven felnőtt) 10 dioptria mind a kettő
Ár lencse kB 2x15000
Vékonyitas kB 2x20000 (legvekonyabb)
Keret 15 000
Összesen 85000 (2 hónapja csináltattam)
Igen a mai modern vékony drót keretek nem bírják az súlyt el ezért keretből korlátozott a választék.
Es kb 30 éve ugyanahhoz az optikushoz járok...
És igen én vagyok az aki nem vigyáz a szemüvegre leesik fel kézzel veszi le stb és bőven kibir 2 évet ha nem többet
De természetesen ha Zeiss lencsét szeretnék akkor rögtön 200000 a lencse ami semmivel sem tud többet
Köszi előre is a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!