Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem lehet így büntetni...

Miért nem lehet így büntetni a kábeltolvajokat?

Figyelt kérdés

Ma olvastam, hogy már megint felsővezetékeket loptak, sokadik alkalommal.

[link]

Miért nem lehet bevezetni egy olyan törvényt, hogyha valaki ellopja a vasútnál a felső vezetékeket, akkor büntetésül vezessenek áramot az illetőbe vagy vágják le a kezét? Sok millióval károsítják ezek az élősködők az országot.

2010. okt. 6. 23:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
52%
Mert egy pecs kormányunk van.
2010. okt. 6. 23:38
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
Már az is elég lenne, ha legalább kapna vmi komolyabb büntetést, mert tudtommal ilyenért csak vmi pénzbírságot szabnak ki, aztán azt persze nem tudja kifizetni, mert rászoruló, segélyből nem futja, meg amúgy is azért lopta a kábelt, mert aznap majdnem éhen halt már blabla.......
2010. okt. 6. 23:41
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Persze hogy elég lenne. Szigorítani kéne a börtönök napirendjét és elzárni őket pár hónapra.
2010. okt. 6. 23:43
 4/26 A kérdező kommentje:
Már szigorítottak, de nem eléggé. Elég szégyen, amióta rendszeresen követem a híreket, egyre jobban utálok itt élni.
2010. okt. 6. 23:46
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
Rossz a megközelítés. Nem a törvényi szigorítás lenne az első, ha legalizálnák, hogy kivégezzék a tetteseket a családjukkal együtt azt is LESZARNÁK, meg nem változna semmi, mert ÚGYSE FOGNÁK EL ŐKET! Szóval mielőtt a büntetésen ábrándoznánk, előbb talán el kéne fogni őket. A bűncselekmény felderítésén kellene dolgozni. Vagy még inkább a bűncselekmény megelőzésén.
2010. okt. 6. 23:47
 6/26 Harrr ***** válasza:
53%

Amikor láttam, hogy kurucinfóról linkelsz, arra gondoltam ennek nem lesz jó vége. És nem is lett :D Vagy legalábbis értelmes vége nem lett.

Levágni valakinek a kezét, áramot vezetni bele? Hány éves vagy, 5? Mert már abban a korban is ciki az ilyen mértékű korlátoltság...

A szigorítás nem emberek kínzását jelenti. Legalább munkatábort írtál volna, vagy közmunkát,esetleg szigorú felügyeletet valami kemény börtönben, vagy bármit, ami nem ilyen orbitális baroms@g.

Értem én, hogy idegesítő ha valaki csak élősködik, és ellopja azt, ami ha nem is szó szerint a mienk, de közös tulajdon. De ha valakinek így érvelsz, az a büdös életbe nem vesz komolyan. Hidd el, ez butaság. A szigor nem azt jelenti hogy valakit addig ütünk amíg mozog, vagy megölünk. Nyilvános kivégzéseket nem akarsz? Nem vagyok túl liberális, sőt, konzervatívnak vallom magam, de ez nevetséges...

2010. okt. 6. 23:49
 7/26 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy éjszaka kémjáratokkal figyelik őket és jó pár kábeltolvajt elfogtak már így.
2010. okt. 6. 23:49
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem te olvass inkább blikket, mert abban több ész van :D Csak tudod, mikor már harmadjára olvasom ebben a hónapban ugyanezt, akkor ez jut eszembe.
2010. okt. 6. 23:52
 9/26 A kérdező kommentje:
mi bajod a kuruccal? "Szélsőséges"?
2010. okt. 6. 23:54
 10/26 anonim ***** válasza:
5%

áramot vezetni bele? törvénybe iktatni a kézlevágást? ezek szerint tényleg komolyan gondoljátok az arab barátságot. :)

menjetek ki a pusztába b.zmeg ott lehet hupákolni.

2010. okt. 7. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!