Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem lehet így büntetni...

Miért nem lehet így büntetni a kábeltolvajokat?

Figyelt kérdés

Ma olvastam, hogy már megint felsővezetékeket loptak, sokadik alkalommal.

[link]

Miért nem lehet bevezetni egy olyan törvényt, hogyha valaki ellopja a vasútnál a felső vezetékeket, akkor büntetésül vezessenek áramot az illetőbe vagy vágják le a kezét? Sok millióval károsítják ezek az élősködők az országot.

2010. okt. 6. 23:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
miért? ők is barbárok módjára viselkednek, mikor lopnak.
2010. okt. 7. 00:03
 12/26 A kérdező kommentje:
ja, és ha lehet, legközelebb üsd meg az emberi hangnemet.
2010. okt. 7. 00:05
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

"miért? ők is barbárok módjára viselkednek, mikor lopnak."

És akkor mi is legyünk azok? Miért ne, legyen az egész világ barbár, ha a nyugdíjas 4 helyet elfoglal a buszon a szaros szatyraival, nyugodtan b*szam bele a csákányt, mert hé, ez egy barbár világ!

2010. okt. 7. 00:05
 14/26 Harrr ***** válasza:
64%

A Blikk az egy szennylap, de ne sértődj meg,ne vedd magadra, az az igazság, nem nagyon tudok jó Magyar újságot mondani. A Sztori meg a Bors, plusz a Női újságok... A pletykalapok... áá, szót sem érdemelnek.

A kuruc infó kicsit szélsőséges nekem? Azt hiszem igen. Nekem inkább azzal van bajom, ha valaki azt hiszi, hogy minden problémára a gyors megoldás csakis a szélsőséges gondolkodás lehet. Mondjuk, nekem is van pár szélsőséges ötletem.

De a témához hozzászólva: a megelőzést írták előttem, fontos, igen. Utána jöhet a nagy megtorlás :D Én ledolgoztatnám velük az árát.Persze az ételük árát levonnám, és hozzájárulnának az őrzésükhöz is, plusz az egyéb felmerülő költségekhez. Ha lopni tudnak, dolgozzák le a kárt, kemény, IGAZI munkával.Aki nem dolgozik, az nem kapna aznap pénzt.Persze így lassan fogyna el a "tartozásuk" velünk szemben. De talán tanulnának belőle.

2010. okt. 7. 00:07
 15/26 A kérdező kommentje:
én csak azokkal szembe mondtam, akik ugyanígy viselkednek, nem pedig szegény nyugdíjas nénire értettem.
2010. okt. 7. 00:07
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
üsse mag anyád.
2010. okt. 7. 00:10
 17/26 A kérdező kommentje:

Harr: Pont ezért mondtam.

De miért szélsőséges? mert az egyik kereskedelmi csatorna egyszer azt mondta rájuk, amiért azok meg akarták őket szüntetni? Ha nincs pénz megelőzésre, akkor meg mondjuk igaz, amit írtál, hogy szépen dolgozzák le.

2010. okt. 7. 00:11
 18/26 A kérdező kommentje:
00:10-Erre nem szeretnék válaszolni.
2010. okt. 7. 00:14
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

apám most mesélte, h húgom dühöngött épp, hogy egy csomó ideje elment emiatt, mert a hév leáll,t pótlóbuszok stb.

eléggé gáz, hogy ez idáig fajult. Mi lesz a következő? Legközelebb a vasúti lámpát lopják el? Jah abban nincs annyi réz.

Francért nem a metró alól akarják ezek kilopni a síneket., mondjuk azt a 3. sínt...

2010. okt. 7. 00:56
 20/26 anonim ***** válasza:
42%
Úgy látom itt nem csak a kormány egy pecs. xD
2010. okt. 7. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!