Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet leereszteni egy...

Hogy lehet leereszteni egy autó gumiját?

Figyelt kérdés

Folyton beállnak a teremgarázs beállómba, amit azért vettem, hogy bérbe adjam. Már 2 bérlő is elment, mert mindig idegenek álltak be, akár napokig ott voltak, így a bérlők nem tudták parkolni.

Felszereltettem behajtás gátlót, de nem segít. A másik végéről félig ráparkolnak a beállómra, így az enyémen nem fér el egy autó.

A házban vannak biztonsági őrök, nem segítenek. A közös képviselő sem.

Hívtam a rendőrséget, nem segítenek, mert ez magánterület.

Egyszer egy lakó látta, hogy ott állok, mérgelődtem. Azt mondta, az övére is beálltak már idegenek, de akinek egyszer leereszti a levegőt a gumijából, az soha többé nem parkol oda.

Kérdeztem, ezért kérhetnek-e kártérítést? Azt mondta nem, mert ezzel nem okozok kárt az autón.

Nekem nincs autóm, nem tudom, hogy kell kiengedni a levegőt az autó gumiból. Megpróbáltam ott tekerni valamit, de a levegő nem jött ki.

#gumi #autó #parkolás #leereszteni
2023. febr. 25. 15:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Valami itt nem úgy van ahogy mondtad, vagy a rendőrők simán hülyére vettek. Olyan nincs, hogy valaki beköltözik a másik ember lakásába, telkére, és a rendőr azt mondja, az magánterület nem az Ő dolguk.(persze egy féldiktaturában élünk, ezért sok minden lehet) Ha ez egy szabályosan törvényesen használható parkoló, akkor neked azt jogod van használni. Ha pedig valami műszaki probléma miatt nem lehet használni, mert rosszul van kiépítve, megépítve, mondjuk ott nem is lehetett volna parkolot létesíteni, mert nem biztosított a behajtás, akkor a vételárat kell visszaperelned attól aki átvert.
2023. febr. 26. 07:01
 32/34 anonim ***** válasza:
Szerezz valami hulladék autot parkold oda. Ezzel ugyan nem oldodik meg a problémád, de legalább más sem tudja használni és idővel hátha leszoknak rólla.
2023. febr. 26. 07:04
 33/34 A kérdező kommentje:

31-es:

Mi ez a szöveg:

"Ha pedig valami műszaki probléma miatt nem lehet használni, mert rosszul van kiépítve, megépítve, mondjuk ott nem is lehetett volna parkolot létesíteni, mert nem biztosított a behajtás, akkor a vételárat kell visszaperelned attól aki átvert."???

Ennek, amit írtál, semmi köze nincs az én esetemhez.

2023. febr. 26. 18:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Mert ha oda lehet valahogy úgy állni, hogy ezzel akadályozni lehet a parkoló használatát, akkor ott a rendszerrel a kialakítással is gond lehet. Ha meg a barmok össze-vissza parkolnak, akkor másokat ez nem zavar, csak te parkolodat ?
2023. febr. 26. 21:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!