Hogy lehet leereszteni egy autó gumiját?
Folyton beállnak a teremgarázs beállómba, amit azért vettem, hogy bérbe adjam. Már 2 bérlő is elment, mert mindig idegenek álltak be, akár napokig ott voltak, így a bérlők nem tudták parkolni.
Felszereltettem behajtás gátlót, de nem segít. A másik végéről félig ráparkolnak a beállómra, így az enyémen nem fér el egy autó.
A házban vannak biztonsági őrök, nem segítenek. A közös képviselő sem.
Hívtam a rendőrséget, nem segítenek, mert ez magánterület.
Egyszer egy lakó látta, hogy ott állok, mérgelődtem. Azt mondta, az övére is beálltak már idegenek, de akinek egyszer leereszti a levegőt a gumijából, az soha többé nem parkol oda.
Kérdeztem, ezért kérhetnek-e kártérítést? Azt mondta nem, mert ezzel nem okozok kárt az autón.
Nekem nincs autóm, nem tudom, hogy kell kiengedni a levegőt az autó gumiból. Megpróbáltam ott tekerni valamit, de a levegő nem jött ki.
Egy rendes ember a bal első kereket ereszti le, hogy a vezető lássa, amikor beszáll. És akkor nem teszi tönkre a gumit azzal, hogy elindul.
És ugyanebből az okból nem szabad annyit kiengedni, hogy a felni széle leérjen a gumira, mert az is káros.
7-es:
Na persze, telefont kapott, hogy kórházban van az anyja, miután letárolta a sok millió forintos autóját néhány napra a parkoló helyemen, ingyen. :-))
Az ilyen hívjon taxit!
Figyeld mikor állnak be és hívd a rendőrséget
Sokkal jobb mint leereszteni a gumiját
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!