Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet leereszteni egy...

Hogy lehet leereszteni egy autó gumiját?

Figyelt kérdés

Folyton beállnak a teremgarázs beállómba, amit azért vettem, hogy bérbe adjam. Már 2 bérlő is elment, mert mindig idegenek álltak be, akár napokig ott voltak, így a bérlők nem tudták parkolni.

Felszereltettem behajtás gátlót, de nem segít. A másik végéről félig ráparkolnak a beállómra, így az enyémen nem fér el egy autó.

A házban vannak biztonsági őrök, nem segítenek. A közös képviselő sem.

Hívtam a rendőrséget, nem segítenek, mert ez magánterület.

Egyszer egy lakó látta, hogy ott állok, mérgelődtem. Azt mondta, az övére is beálltak már idegenek, de akinek egyszer leereszti a levegőt a gumijából, az soha többé nem parkol oda.

Kérdeztem, ezért kérhetnek-e kártérítést? Azt mondta nem, mert ezzel nem okozok kárt az autón.

Nekem nincs autóm, nem tudom, hogy kell kiengedni a levegőt az autó gumiból. Megpróbáltam ott tekerni valamit, de a levegő nem jött ki.

#gumi #autó #parkolás #leereszteni
2023. febr. 25. 15:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hívtam a rendőrséget, nem segítenek! Ezt már írtam!
2023. febr. 25. 16:14
 12/34 krwkco ***** válasza:
100%

"Figyeld mikor állnak be és hívd a rendőrséget"

Mégis, hogyan figyelje meg? Éjjel-nappal ücsörögjön a kijárónál? És a kérdésben leírta, hogy már voltak kint a rendőrök.

2023. febr. 25. 16:14
 13/34 krwkco ***** válasza:
Egyébként, ha nem egyértelmű a helyzet, akkor érdemes felfesteni a területet, amire szükség van a kiálláshoz. Hátha az is hat és békésebb megoldás.
2023. febr. 25. 16:16
 14/34 A kérdező kommentje:

Milyen kiállásról írtok??

Ki beszélt kiállásról?

2023. febr. 25. 16:20
 15/34 anonim ***** válasza:

Tudni kéne, hogy milyen paragrafust sért meg az illető azzal hogy beáll oda

Vagy csak a SZMSZ-t esetleg csak a házirendet? Mert akkor komplikáltabb a helyzet.

2023. febr. 25. 16:23
 16/34 anonim ***** válasza:

Amúgy ha vállalod a rizikót akkor menj be egy gumiszerelő műhelybe, és kérdezd meg hol lehet ilyet kapni.

De egy vékony csavarhúzóval (kb. 3-4mm széles) is be lehet nyomni azt a kis pöcköt a szelepen ami aztán leereszti a gumit.

A biciklimen én is úgy szoktam, mert autószelepes a gumija

2023. febr. 25. 16:30
 17/34 anonim ***** válasza:
De ha veszel egy autószelepes bicikligumit kb 2000HUF akkor azon felpumpálás után ki tudod tapasztalni hogy hogyan kell a közepén lévő pöcköt benyomni egy célszerszámmal.
2023. febr. 25. 16:35
 18/34 A kérdező kommentje:

15-ös: Nem érted! A beálló a privát tulajdonom! A saját ingatlanom!

Ha valaki beköltözne a lakásodba, mi lenne erről a véleményed?

2023. febr. 25. 16:49
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

Én azt értem. Azt szeretném megtudni, hogy miért nem segítettek a rendőrök.

Tehát milyen paragrafust sértenek azzal, hogy beállnak oda?

Mert ha BTH akkor minimum feljelentheted! Az meg 40 ezer forintba fog neki fájni vagy többe.

Azaz nem értem, hogy a rendőrök miért nem intézkedtek legalább annyiban, hogy felvették tőled a feljelentésedet.

És még 1x mondom ez paragrafus kérdése!

2023. febr. 25. 17:00
 20/34 anonim ***** válasza:
60%

jav.

Mert ha BTK akkor minimum...

2023. febr. 25. 17:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!