150 ft csokit loptam most mi lesz meg bántam a egészet Be vihetnek vagy körözni fognak?
Figyelt kérdés
150 ft csokit loptam most mi lesz meg bántam a egészet
Be vihetnek vagy körözni fognak?
2023. febr. 19. 14:59
1/9 A kérdező kommentje:
Mi van ha kamerát vissza nézik
2023. febr. 19. 15:02
2/9 anonim válasza:
Persze,azonnal országos körözést indítanak ellened..
Milyen csokit loptál te,ami 150 forint? :D
3/9 anonim válasza:
Jé, lehet még kapni 150ft-ért csokit?
4/9 anonim válasza:
150-ért, max csokis papírt loptál:)) Nincs arra ember, hogy minden felvételt, csak úgy visszanézzenek. Van valami gyanús dolog, azt megnézik.
5/9 anonim válasza:
Mi van kérődző, te erre rejszolsz, hogy szarod ide a kamu kérdéseidet?
Nem unod még, mert mi már nagyon!!!
6/9 anonim válasza:
Legközelebb be mész abba a boltba qrvara fognak figyelni
Ennyi
7/9 anonim válasza:
Balatonszelet kitelik 150 forintból.
Hát, ha 48 órán belül elkapnak a rendőrök, az még tettenérésnek számít.
Őrízetbevétel várható, amiben 72 órán belül bíróság elé állítanak és akár elzárást is kaphatsz, de a bírósági titkár biztos csak egy figyelmeztetés végzést fog hozni.
2012.évi. II. törvény a szabálysértések, szabálysértési nyilvántartási rendszerről.
8/9 anonim válasza:
Mutatták a tévében, az FBI, meg az Interpol külön nyomozócsoportot állított rá az ügyre. Biden és Putyin találkozo lett volna, de elhalasztják, mert előbb a csoki ügyet akarják megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!