Az igaz, hogy a börtönbe azok sem vihetnek be mobiltelefont akik bent dolgoznak?
Figyelt kérdés
Legyen akár fegyőrök, akár csak irodai alkalmazottak. Egyiknek sem szabad mobilt bevinni?2018. szept. 24. 14:43
1/9 anonim válasza:
Én egyszer kamionnal mentem egy sittre. Oda vittem cuccot, mert ott valamit gyártanak a rabok. Elvették mindkét telefonom, nagyon komoly ellenőrzés volt, úgy kellett bezsilipelni, kapu előttem, kapu mögöttem, fülkébe benéztek stb.
Csak másfél órát ha bent voltam az udvaron. A végén mindent visszakaptam.
3/9 anonim válasza:
Érdekes...
Akkor ha börilázadás van, nem tudnak segítséget hívni :(
4/9 anonim válasza:
De tudnak segitséget kérni, mivel a vezetékes telót bevihetik.
5/9 anonim válasza:
Dolgoztam börtönben irodistaként. Mobilt nem használhatsz, de vannak vonalas telefonok, és van bent külön telefon vészhívásra
6/9 anonim válasza:
Meg vannak most már olyan karórába épített kütyük is.) :-D
9/9 anonim válasza:
A börtönökbe a mobiltelefon bevitelére jogosultak körét egyrészt felső szabályzók, másrészt az intézetparancsnokok határozzák meg. Bizonyos beosztásokban engedélyezett a személyi állomány tagjának a mobiltelefon intézetbe történő bevitele, használata. De olyat leírni, hogy a vezetékest bevihetik.....az legjobb tudomásom szerint helyhez kötött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!