Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A külföldről teljesen legálisa...

A külföldről teljesen legálisan megvásárolt Elfbart nem vihetném Magyarországra?

Figyelt kérdés
Nyáron volt ez a kis balhé. Azóta történt változás? A birtoklása is illegális Magyarországon?

2022. okt. 19. 21:35
A kérdező szavazást indított:
A birtoklása legális
A birtoklása illegális
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, lenyeled, és a torkodon akad!
2022. okt. 19. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
:DD
2022. okt. 20. 06:37
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem veheted be, a NAV büntet érte. Múltkor ott álltak az egyik határátkelőnél és szúrópróbaszerűen járműátvizsgálás.... Ne kockáztass.
2022. okt. 20. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen illegális de szerintem nem fogja senki számon kérni. Pl ha nyaralni mész nem vizsgáltatják át az összes bőröndöt sőt egyet sem (nyílván csak ha kocsival mész) és nem is érné meg nekik csak mert valaki vett pár elfbárt. De ha azt látják rajtad hogy nyaralni mész akkor lehet hogy ellenőriztetnek valahogyan. Szerintem ne szívd mert nagyon káros.
2022. okt. 31. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok rosszul írtam az akartam a végén írni hogy ha azt látják raktad hogy nem nyaralni mész
2022. nov. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!