Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elmegyek othonról a rendőrö...

Zsolt0005 kérdése:

Ha elmegyek othonról a rendőrök vissza vihetnek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem birom othon márt, ha elmennék valakihez egy időre és a rendőrök megtalálnak haza vihetnek ? Es ez ugye nincs szökésnek véve a rendőrségen ha igen ? Köszi
2017. okt. 1. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hazavihetnek, és jelentik a gyermekvédelemnek, valószínűleg hogy utána rajtad tartanák a szemüket

És miből gondoltad finanszírozni a szökést? (kaja, tisztálkodás)

2017. okt. 1. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy közeli emberhez, egy ideig ingyen lakhatnék, és ha lecsillapodnak haza mennek azzal a feltétellel ha nem lesz másképp akkor nem megyek. És ez mit is jelent ? A szüleimnek lehet belőle baja ? HA pl. az anyám feltételesen van végettem de én apám miatt mennék el ?
2017. okt. 1. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Vissza hát.
2017. okt. 1. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen hazahoznak.

Csak a szüleidnek lehet belőle baja.

Azis előfordulhat , hogy elvesznek tőlük.(na persze ennek szinte 0 az esélye, de ha megtörténik, az elég gáz, nem fog senki örökbefogadni aztán mehetsz az utcára)

2017. okt. 1. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyunak apunak kutya kötelessége bejelenteni a "szökésedet" eltünésedet a rendőrségen.

És azt is, hogy feltételezhetően hol tartózkodsz.

A rendőrök pedig kimennek és hazavisznek. Esetleg ha az utcán igazoltatnak, akkor is hazavisznek.

Vagy maradsz otthon, vagy intézet.

2017. okt. 1. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csak visszavihetnek, vissza is visznek. Azt meg nem érdekelné a rendőrséget mi miatt szöktél el, ők magasról tesznek rá. Háromszor eljátszhatod ezt, harmadik után fogják és elvesznek a szüleidtől és betesznek a legközelebbi árvaházba. Azt meg ne hidd, hogy ott fenékig tejfel az élet. Az árvaházaknak nem hiába van mostanában börtön előkészítő gúnynevük, sok helyen ugyanolyan állapotok uralkodnak, mint a börtönben (vagy önként sz*psz, vagy sz*patnak) mielőtt elgondolkodnál ezen.
2017. okt. 2. 07:56
 7/7 kovpet ***** válasza:

"HA pl. az anyám feltételesen van végettem"

Ez mit jelent?

Ha a szüleid bejelentik, hogy eltűntél, akkor hazavisznek, ha megtalálnak. Ha nem jelenti be senki, akkor nyilván nem visznek haza, mert nem is tudnak az egészről

2017. okt. 2. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!