Mit szólsz ahoz, hogy már akármit ellopsz, lecsuknak?
Kamu válasza:
Csak be kell tartani a tízparancsolat 7-ik parancsolatát, mely így szól: ne lopj !
Különben mit szólnál az iszlám törvénykezéshez, a sariához ?
Abban lopásért első esetben csuklóból, második esetben könyökből vágják le a tolvaj kezét.
ma 15:43-nak!
Például én!
Azért tartok itt, ahol tartok!
Több, mint 2 hónapig nem volt netem, mert nem tudtam kifizetni a szolgáltatást, még szerencse, hogy a szolgáltatómmal úgy állapodtam meg, hogy előre fizetek, így nem lett adósságom!
Ha pedig így állsz hozzá a kisebb lopásokhoz, akkor mit szólnál ahhoz, ha saját ABC-d lenne, és napi 20-30 ilyen "törzsvásárlód" lenne?
Ezelőtt 40évvel (50 vagyok) egy ilyen csínytevésért kaptunk néhány nyaklevest vagy pofont, otthon meg a többit, és kétszer is meggondoltuk, hogy hozzányúljunk-e ahhoz, ami nem a miénk! Ma meg, ha egy bolttulajdonos netán meglegyintene egy tolvaj gyereket, a szülei fel is jelentenék!
Azt szólom, hogy ha ez így lesz akkor az ország 95% a a sitten végzi, vagy éhen fog halni ezek melletta fizetések mellett..
Szted miért lopnak a magyarok, vagy miért loptak régen?
Mert sose volt semmijük!
Még jó, hogy nem a kezüket vágják le...
Képzeld el hány csonka, műkezes ülne akkor most a parlamentben O.o
A műkezüket is naponta cserélnék újra...Biztos nem olcsó mulatság! És hova vezet ez? Na hova? Na ugye. Nincs itten kérem megállás.
Minden tyúklopási ügyért már hogyan adnának börtönbüntetést, vagy lerövidülne: Mari néni ipari kamera szeme a bizonyíték, rögtönítélő bíróság, másnap börtön? Mennyi idő, mennyi pénz, vasn-e elég börtön, hely...
Egyik kézzel adni, a másikkal elvenni - gazd-i válság ide vagy oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!